VÍDEO 8. EINES PEL CONFINAMENT. “Els MEC!! Dijous Sant, intenció”. “Tornar a casa”.

Els espàrracs.

Els “MEC”, ment/pensaments-emoció-cos. 

Tots tres pertanyen a l’Humà que és aquest Ésser que som, Éssers Humans conscients quan podem traspassar el tel de la ment que filtra la realitat única que podem compartir i realment és autèntica i real, el present.

Divendres Sant que podem posar una intenció o una altra, o viure’l d’una manera o una altra, el que sigui, però tenim un dia especial que moltes generacions l’han tingut en compte.

T’ofereixo una manera de viure’l diferent però amb la mateixa intenció que el fet que es commemora.

Metamorfosi que no necessita patiment, cooperació perquè és el més coherent. Amor que va sorgint a mesura que som més i més lliures d’identificar-nos amb el que pensem i sentim sense Ser ni ser-ne Conscients.

Som-hi que tot plegat té molt sentit si volem créixer una mica. Que aquesta setmana santa sigui Santa perquè decideixes abraçar-te i donar-te el millor sense necessitat de deixar cap petjada, ni dins teu, ni en l’altre, ni a la natura que tant enyorem ara.

Seguim, seguim que el nou món comença dins teu, i després a fora.

Oriol

10. abril 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa". Més enllà del confinament., Àudios i vídeos, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, Igualtat, Misticisme, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.