VÍDEO 7. EINES PEL CONFINAMENT. “Les EMOCIONS”. “Tornar a casa”.

Calma al bosc... Calma a Casa.
Calma al bosc… Calma a Casa.

Amb aquest vídeo t’explico una forma diferent de tractar les emocions i extreure’n la millor saviesa.

Fem servir l’emoció com a termòmetre que ens indica que estan passant coses dins nostre. Gràcies a això, podem literalment parar una reacció inconscient que fins ara no sabíem ni podíem aturar sense caure-hi de quatre potes.

És una altra eina perquè et puguis anar explorant tan bé com vulguis i sentis, mentrestant vas fent el que decideixes fer. Van de costat.

Juntes t’aniran acompanyant a descobrir aquestes parts internes que fins ara podien estar adormides, la pau, la llibertat, el goig… una bona manera de poder viure, oi?

Quan estàs vivint cada dia un segon més des d’aquest lloc, t’adones que realment tenim el Cel aquí la terra però, sense ser bo ni dolent en el fons, l’hem transformat en un infern.

Aquest infern per mi, metafòricament i simbòlicament no és res més que els pensaments i les emocions desbocades que tenyeixen literalment la nostra mirada al món a través d’aquesta ment que interpreta.

Desitjo que trobis el millor sentit en tu per aquest confinament. I que, tot i que tots i totes hem de passar pel mateix, només cadascú podrà trobar el sentit i el perquè li serveix viure el que li toca viure, ja sigui la casa on vius, les persones que convius, els amics que realment trobes a faltar i aquells que ni hi penses, feina, vida social, on destines el temps lliure, a què dono importància…
Recorda, no és bo ni dolent tot això, és simplement el que et toca viure i has viscut segurament fins ara.

T’agrada, feliç tu! No t’agrada? Cerca quin és el 50% que fa que sigui com és! Simple, aquí començaràs a canviar, tu, i la vida! Aquests vídeos et donaran moltes pistes per on mirar…

Abraçada i seguim!! Un nou món podem crear, i és ara, perquè demà no existeix encara.

Oriol

Les EMOCIONS

07. abril 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa". Més enllà del confinament., Àudios i vídeos, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, Igualtat, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.