17 octubre. Recés d’un dia a la natura i les barraques.

El proper 17 d’octubre si tot va com ha d’anar, farem un recés d’un dia a la zona on hem recuperat el bosc i les barraques.

Serà un recés d’un dia, amb el meu acompanyament i propostes simples que t’aportaran una “caixa” plena d’eines per poder-les aplicar tornant a casa.

Passarem un dia sencer al bosc i la zona de les barraques mentrestant practiquem i conversem des d’aquesta mirada de la psicologia conscient que explica des de la simplicitat i la coherència quines són les causes dels nostres patiments més comuns com a persones humanes.

Per altre cantó, aprendrem eines simples d’entendre i aplicar, que ens ajudaran a retornar, tot practicant-les, a l’estat original de calma, goig i llibertat. Aquest estat que és en cadascú des de l’infant que érem, ara, el podem ja experimentar amb tota la saviesa d’aquest Ésser Humà Adult, gràcies a tot l’après durant el camí recorregut fins ara.

I és doble l’aprenentatge quan podem caminar des de la consciència, que hi ha un present amb cadascú al mig com a centre del seu propi univers. Paral·lelament, tenint la mateixa consciència dels pensaments que no paren de voltar amb menys o més intensitat, i de les emocions que massa sovint tenyeixen el dia, i nit a vegades. 

Que hi siguin no vol dir que t’hi hagis d’identificar. Aquesta és la base de qualsevol patiment, teu, meu i de tothom, identificar-nos amb la ment i les emocions. Aquesta és l’essència del que compartiré.

Farem endreça al bosc, farem parades, sorgiran converses… i totes aniran encaminades a què t’enduguis a casa el necessari per començar a canviar coses de la teva vida sense necessitat de massa castells de focs, sinó sabent en què has de posar atenció realment perquè el que vius fora, canviï.

Content si et ressona i pots venir, serem un petit grup i dins el bosc amb la distància necessària per no haver de patir amb tot el que estem vivint des del març.

Una bona abraçada i seeguim!!

Oriol

Aquí et deixo aquest enllaç on podràs llegir amb més detall el que farem, com apuntar-se i altre informació concreta. No dubtis a fer-me un missatge si et falta més informació pel que sgui.

27. setembre 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa": recés d'un dia, General | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.