VÍDEO 13. EINES PEL CONFINAMENT. “Tancant aquest cicle, resum dels 12 vídeos”. “Tornar a casa”.

El Paradís aquí a la terra, a cada lloc que és cuidat com és mereix.

Bones!

Acabo amb aquest vídeo el cicle d’“Eines pel Confinament” amb un resum del més important a tenir en compte ara que entrem a la fase 1 la majoria del territori i tot i que la normalitat tardarà a venir, ja anirem entrant amb tot allò que vam deixar en començar.

L’anterior també va ser un “a reveure” pels que iniciaven la seva desescalada, i aquest, també ho és, segur que repetint coses, només sento la intenció que fa que comenci a parlar i després venen les altres. Aquest és un resum de la majoria d’eines i alguna de nova que s’ha afinat i gestat aquests dies dins el meu propi procés.

Desitjo que hagi pogut ser beneficiós i útil el que has trobat, espero que ho puguis fer servir i sobretot t’aporti un camí a aquesta mirada que no separa sigui el que sigui que hi hagi davant.

Tan bé com sé, he procurat ser el màxim d’autèntic mentrestant anava fent aquests vídeos que han anat venint i sobretot el fet de mostrar-me davant d’una pantalla a un món que escoltarà i cadascú amb els seus filtres.

Agraït que hagis passat per aquí les estones que hagis sentit, i tot i acabar aquest cicle que sento tancar ara quan comença la Fase 1 en molts llocs, n’aniran venint sempre que senti compartir el que sigui com he fet fins ara.

També hi trobaràs una mica d’explicació del projecte que comença, si tot va com ha d’anar, de cara aquest juny, “Tornar a Casa”, al bosc i les vuit Barraques de vinya individuals, condicionades per poder descansar dins mentrestant anem proposant les tasques fora.
Grups de vuit persones que durant un dia, dos o set/nou, estarem practicant el que he anat explicant a través de tots els vídeos. Amb l’única intenció de què cadascú tingui allò necessari perquè pugui tornar al seu món particular i sàpiga un camí directa perquè pugui anar aflorant aquest AMOR que hi ha dins cadascú des del néixer quan aprens a netejar els “vidres entelats” del far que som.

Cuida’t, respecta’t, sigues coherent, sàpigues posar i posar-te els límits necessaris, sempre des de la màxima impecabilitat fent el millor que pots a cada moment i sent flexible sense necessitat de jutjar-se… i sobretot, des de la Presència i la Consciència, sinó difícil arribar a Qui Som, un Ésser, i Humà, amb una ment que ja és instrument, unes emocions equilibrades que són el millor termòmetre, i amb un cos, com a gran mestre que mai enganya. No hi ha pèrdua si vas des d’aquí, tot i que, com sempre, tu tries!

Abraçades i fins ara mateix!! I, sí!! SEEEEGUIM!!!!!

La millor Vida és ARA, i aquí, junts i juntes vivint a aquest Paradís que és la Terra, aquest ésser viu que també ens inclou a nosaltres.

Oriol
🌞🌞🙏🌳❤️🌳🙏🌞🌞

Vídeo 13

17. maig 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa". Més enllà del confinament., Àudios i vídeos, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient, Reflexions, Vida | 2 comentaris

(2) comentaris

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.