Les emocions com el millor termòmetre per una vida molt més plena en temps de covid.

Montserrat que reflecteix la llum del sol que es pon, com fa la lluna.

Bones! Com anem?

Aquí et deixo un PoDcAsT que aprofundeix encara més dins el món de les emocions, i quin és el sentit des d’aquesta mirada de la consciència i la psicologia que practico en mi i acompanyant a altres.

Els moments que estem vivint amb la pandèmia, ja fa molts mesos, les emocions poden estar més a flor de pell que mai.

Et comparteixo el que escoltaràs, per si t’aporta eines per afrontar-ho d’una altra manera. Una mirada diferent d’atendre les emocions entenent una manera diferent de viure-les i gestionar-les. Simplement entenent que és allò que les fa activar.

L’emoció des del sentit que, ens indica! Només això. Com un termòmetre indica la temperatura.

Les emocions s’activen i ens fan patir perquè ens hem cregut de fet, que és la malaltia. Tot i que és, simplement, l’avisador que alguna cosa cal mirar i revisar en nosaltres. I, igualment, i de costat, acompanyats per les millors medicines, les més noves i les més antigues, cadascú decideix amb qui i què.

Si hi ha patiment, si hi ha emocions activades, pensaments que criden i no s’aturen, cossos emmalaltits que no paren de queixar-se, en el fons ens ho podem mirar com el millor termòmetre per començar a cercar que fa que ho estiguem vivint… a dins t’ho explico, ja veuràs, és molt simple entendre-ho, tot i que ni fàcil, ni difícil, fer-ho, només és posar-s’hi…

Que aquest PoDcAsT et porti claredat si te’n cal; confiança si l’has perduda; i, sobretot, calma dins el cor, si paties. 

Entendre vol dir sanar, tornar a la calma! Tornar a Casa.

Una bona abraçada!!

Seguim!!

Oriol
🌞🌞🌳🙏🌞❤️🌝🙏🌳🌞🌞

Aquí et deixo dos formats on escoltar-ho:

A youtube
A Spotify

16. gener 2021 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Igualtat, Nou paradigma de la salut, Podcast, Positiu, Psicologia Conscient, Reflexions, Vida | Tags: , , , , , , , | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.