VÍDEO 6. EINES PEL CONFINAMENT. “IMPECABLE/ FLEXIBLE/PIRULETA”. “Tornar a casa”.

Amb aquest vídeo t’acabo de donar la tercera eina per utilitzar-la per entrenar-te primer amb tu sobretot, per després aplicar-ho amb la relació amb els altres.

Una altra eina bàsica perquè puguem afinar i molt, en les coses que ens anirem trobant en el nostre dia dia perquè sigui encara més directa el nostre entrenament des del que t’ofereixo amb la psicologia conscient que practico.

Tres vídeos amb tres més que simples eines que ningú ha dit que fos fàcil fer-les servir, però tampoc difícil!! Coherència, Llei del Tres, i aquesta. Eines per gestionar-te amb tu i els altres que interacciones.

Com sempre, practica una mica cada dia i sigues amorosa i amorós amb tu! Tots estem fent el millor, només la intenció de seguir fent-ho farà que segueixis cada dia amb un passet, i després un altre…

Recorda, “Tornar a Casa” és simplement anar adonant-he que només hi ha un tornar a casa, que és tu mateix i mateixa quan no estem identificats amb aquesta ment i no ens deixem endur per les emocions que s’activen davant segons quins moments i vivències…

Els següents exercicis que vindran seran precisament eines perquè puguis començar a practicar tu i només tu a aprendre a “domar” aquesta ment i tot el que genera des de tu mateixa i tu mateix. Una feina que faràs per dins.
Aprendre a veure i entendre com funciona et portarà a fer que sigui encara més simple perquè avancis cap a la pau interna, el goig en les coses que fas i vius, sobretot la millor llibertat que hi ha, ser amo i senyor/a de la teva Vida.

Vinga que aquest món ja està canviant una mica més quan vas fent camí cap a Casa, Camí cap a tu!!

Abraçada i fins ara mateix!!

Oriol

Impecable/Flexible/Piruleta

03. abril 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa". Més enllà del confinament., Àudios i vídeos, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, General, Igualtat, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient, Vida | 4 comentaris

(4) comentaris

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.