Un altre món és possible. Un cant a la Vida. Diumenge de Rams.

Aquí et deixo un àudio que és la gravació del moment que estava vivint aquesta tarda que he pogut passejar pel bosc de casa. Sentiràs la natura i més coses qui hi havia… el vídeo és el lloc on he gravat l’àudio…

Del moment present n’ha sortit tot uns minuts de paraules que s’entrellaçaven soles sense que ningú les necessités parar ni canviar, aquí té les deixo.

Un cant a la Vida real i sobretot, un clam a aquesta força que hi ha en cada persona i molt més visible en segons quins pobles i països. 

Tenim un moment d’or dins cadascú per explorar i descobrir, la llibertat real és darrere.

Des del que sóc tan bé com sé, et comparteixo aquests moments perquè puguis també endreçar coses dins teu si és el teu moment, clar, i sobretot traspassar allò antic que ja no té cabuda dins cadascú i el món.

Vaig néixer un diumenge de Rams del 1970, i amb ganes tinc de compartir-te la tarda a través del moment natural que hi havia i les paraules que ha inspirat. Un nou món ara com diu un bon savi.

Seguim, seguim que hi ha a fer de forma simple, sens dubte!

Oriol

Un altre món és possible. Un cant a la Vida.

05. abril 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Àudios i vídeos, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, General, Igualtat, Misticisme, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient, Reflexions, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.