“Tornar a Casa”. Més enllà del confinament. Introducció. El meu granet d’arena, si així ho sents.

Confinament de la forma que sigui…

Aquí et deixo la introducció a una sèrie de vídeos que t’aniré penjant si així vaig sentint-ho. A sota tens el primer, 30 i poc minuts per veure i escoltar mentrestant t’explico què et proposo.

En ells t’aniré acompanyant si així ho decideixes, a poder passar aquests moments de confinament aprofitant-ho per mirar espais de la nostra vida que normalment no hi posem atenció.
Dins la casa de cadascú, més que mai, podem aprendre simplement que vull dir en “Tornar a Casa”. És el que et proposo.

Vull també aportar el meu granet d’arena aportant el millor de mi dins aquesta cooperació inspirat per les accions que estem fent com a ciutadans donant el millor que sabem i podem.
També jo mateix, personalment, seguint l’esperit del Stefano Mancuso sobre la cooperació com a model a seguir per seguir evolucionant com espècie. O simplement seguir fent el mateix que hem estat fent fins ara amb les conseqüències ben clares de veure, i més ara que hem parat i veiem com l’atmosfera i els rius comencen a fer neteja, amb dofins entrant als canals de Venecia, junt amb la pol·lució que disminueix cada dia…

Gràcies a la meva pràctica personal i també clínica, m’he adonat que si no hi ha un canvi des de dins les persones, poc pot canviar l’ambient hostil en el qual vivim, tots i totes. En el fons el que tenim fora solament és el reflex del què ens passa dins.

Aquests vídeos estan encarats a què per si mateixos, et puguin acompanyar i donar totes les eines necessàries perquè puguis mirar-te sense por a sentir-te malament o jutjar-te. Un camí cap a dins, un viatge amb tu mateix i mateixa cap a descobrir allò que hi ha encara en tu que no et deixa viure en pau, goig i llibertat, és a dir l’Amor, i només n’hi ha un d’Amor. Les ments creen totes les altres possibilitats.

Res del que puguis està fent a la teva vida fins ara, està bé o malament, és el que millor que has, i hem sabut fer. Ara bé, podem fer-hi alguna cosa més?

Sí, aquest confinament ens convida també a reflexionar. Mira’t aquesta proposta com un viatge a través d’una barca que una persona que sóc jo, t’anirà acompanyant a veure què passa si et deixes portar per les paraules que seran un bon mirall on mirar-se. A veure on et duen de tu mateixa i de tu mateix i del que vegis, que en vols fer.

Que aquests vídeos, siguin eines per aprendre a relacionar-nos amb nosaltres mateixos i mateixes d’una forma molt més harmònica i lliure. Per poder després fer-ho amb els altres tan bé com sabrem volen millorar sempre, triant des de la cooperació i no com ho fèiem fins ara la majoria des de la competició.

Aquest espai és perquè puguis fer feina amb tu mateix o mateixa des de casa, per aprendre que no hi ha cap altra casa on millor si pot estar que a dins d’un mateix/a. Tornar a Casa. Perquè quan s’obrin les portes, puguis decidir què fer a partir d’aquest moment… simplement.

Seguim, si tu ho decideixes!

Abraçada,

Oriol

Enllaç a Vídeo entrevista 19/3/20 A Stefano Mancuso: CLICA AQUÍ.
És una entrevista telemàtica que li van fer ahir dijous i que ha acabat d’encendre la meva creativitat i aquesta proposta per tu.20. març 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa". Més enllà del confinament., Àudios i vídeos, Eines per tu, descobreix-te!, Igualtat, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient, Reflexions, Vida | 2 comentaris

(2) comentaris

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.