Presentació “Tornar a Casa”


Bones com anem??

Feliç sóc de presentar el projecte que s’ha estat gestant durant els darrers trenta anys, però que ha agafat forma aquests últims cinc, a través de les trobades matinals que fem amb “Diàlegs amb el Bosc” i la restauració de les Barraques de vinya de la finca de Casasaies, seu del projecte Irehom.

La proposta de “Tornar a Casa”, nom del projecte, és ben senzilla, fer una estada dins el bosc, en la que anem conversant i fent silenci, fent propostes que ens ajudaran a veure i experimentar l’Amor, que comença per un mateix i mateixa. 

Des d’aquesta proposta entendrem com aflora aquest Amor de mica en mica, quan deixem d’identificar-nos amb la ment, amb els pensaments i les emocions que les segueixen, en definitiva, el patiment, que quan no s’atén, pot acabar en “malaltia“.

Aprendrem sense necessitat de creure res, sinó des del sentit comú, les arrels d’aquest patiment que és un dolor d’un passat que no hem sabut com gestionar perquè sovint ni en sabem l’origen.

El patiment és simplement la identificació que tenim amb els pensaments, emocions i el dolor físic. I aquesta identificació és la que ens separa d’aquesta Essència que hi ha en nosaltres.

“Tornar a Casa” és una proposta terapèutica des de la psicologia conscient, on t’enduràs tot allò que necessites per començar el canvi, en tu i des de tu. De fet, només et calen unes eines bàsiques i que neixen del sentit comú: el respecte, la coherència i el saber posar límits.

Des de la meva mirada de la psicologia conscient, les persones som com un arbre, que dóna fruits. Per gran i majestuós que aquest arbre sigui avui, ahir va començar per una petita i minúscula llavor. El patiment en el fons, és un fruit difícil de digerir però que també va néixer d’una llavor minúscula, del teu passat que et fa patir avui.

El passat que resideix a l’inconscient governa el 95% del nostre dia dia, i hi ha emmagatzemat les nostres primeres vivències dels dotze anys en avall, quan l’infant que érem tenia una ment que només gravava i no podia discernir realment entre el bo i dolent, només gravava. Aquestes vivències no resoltes són la base del patiment en cadascú, en més o menys intensitat.

A “Tornar a Casa” passarem unes bones estones junts i juntes dins el bosc, on parlarem de tot això, i d’altres coses que t’ajudaran a transformar literalment la teva vida.

Feliç he estat aquests darrers anys fent la feina necessària perquè avui aquest projecte sigui una realitat. Sé, de segur, que “Tornar a Casa” és una proposta perquè persones com tu puguin obtenir allò necessari per acostar-se més i més a l’Essència que tots compartim, l’Amor, que és viure des de la Pau, el Goig i la Llibertat les nostres vides.

L’elecció només depèn de tu. Nomès cal posar-t’hi. T’ofereixo una forma ben simple, clara i directa per entendre que la Vida és més enllà de les pors que ens persegueixen, o els desitjos que empaitem.

El primer grup de vuit persones tindrà lloc el 17, 18 i 19 de juliol.

Si vols apuntar-te o rebre més informació per aquesta primera trobada, fes-me un missatge. Inscripcions obertes fins al 10 de juliol o abans si s’omple. Estem organitzant noves dates per si aquesta no et quadra pels teus horaris.

Gràcies per ser-hi, sóc feliç de saber que d’una manera o una altre dins teu hi ha una part que et ressona en el que et proposo.

Oriol

Per més informació o apuntar-te.

orioltarragocosta@gmail.com o WhatsApp 646 138 029

#TornaraCasa #psicologiaconscient #barraquesdevinya #meditacioenmoviment #irehom #salut #montserrat

12. juny 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa, recessos, bosc i barraques, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, General, Nou paradigma de la salut, Psicologia Conscient, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.