17-18-19. Recés de silenci, meditació, recolliment i interiorització al bosc i les Barraques.

17, 18 i 19 de juliol (Consciència aplicada a la psicologia per conèixer-te millor i sense necessitat d’entrar a cap drama)

Recés amb acompanyament i amb propostes grupals, demana dates per propostes sense acompanyament, si vols només ocupar l’espai per estar amb tu i la natura solament.

Què farem:

Enmig del bosc, junt amb vuit persones, aprendrem com la ment, els pensaments i les emocions que la segueixen, tenyeixen literalment la nostra vivència davant tot allò que fem a la vida, amb la insatisfacció i frustració molt sovint com a resultat. 

Principalment, el que vull que t’enduguis tornant és l’experiència de poder entendre que vol dir viure al present i el perquè no hi podem viure encara. No estar vivint des del present és la font del patiment o insatisfacció a la vida. 

Practicarem el com ser observador/a d’aquesta ment, emoció i cos que ens fa humans, des d’aquest Ésser que som. Amb eines per aprendre de forma senzilla a domar la ment. Quin millor lloc que al bosc endreçat i cuidat per persones en silenci perquè puguis viure’n la bellesa.

La proposta de “Tornar a Casa”, nom del projecte, és ben senzilla, fer una estada dins el bosc, en la que anirem conversant i fent silencis; realitzant propostes simples que ens ajudaran a veure i experimentar l’Amor, que aflora en un mateix i mateixa quan deixem d’identificar-nos amb la ment, els pensaments i les emocions que les segueixen.

Aprendrem sense necessitat de creure res, ni discursos teòrics, sinó des del sentit comú i la simplicitat, les arrels d’aquest patiment que és un dolor d’un passat que no hem sabut com gestionar perquè sovint ni en sabem l’origen i que acaba molts cops en patiment, amb més o menys intensitat; quan no s’atén, l’apatia amb la vida n’és un símptoma ben evident, o també la “malaltia“, en casos més extrems.

El patiment és simplement la identificació que tenim amb  els pensaments, emocions i el dolor físic. I aquesta identificació és la que ens separa d’aquesta Essència que hi ha en nosaltres.

“Tornar a Casa” és una proposta terapèutica des de la psicologia conscient, on t’enduràs tot allò que necessites per començar el canvi, el més bàsic que necessites per transformar la teva vida en tu i des de tu, i ningú més

De fet, només et calen unes eines bàsiques perquè les apliquis en tu i els altres, neixen del sentit comú: el respecte, la coherència i saber posar límits, des de la presència conscient.

Tot això dins el bosc i practicant la meditació en moviment que ens ajuda a aprendre a domar de mica en mica aquesta ment que no para i les emocions que ens immobilitzen la consciència.

Aquest entorn privilegiat et permetrà recollir-te i, amb les eines que t’oferiré, aprendre una altra manera de mirar les coses de manera simple, clara, directe i plena de sentit, perquè quan tornis de l’estada puguis seguir practicant i avançant tenint clar on cal afinar i posar atenció sabent que les coses aniran canviant simplement perquè t’hi poses, sabràs que sembrar a partir d’ara. 

Tot plegat t’anirà acostant, sense necessitat de fer massa, cada vegada més a la teva Essència, amb la Pau, el Goig i la Llibertat, és a dir, l’Amor que resideix en tu, des de sempre, imés present cada dia. Des de tu, als altres.

A qui va dirigit aquesta proposta:

Persones de més de 18 anys, tot i que farem recessos per adolescents més endavant. 

Aquest serà sense fills i filles per ser una proposta individual d’interiorització i coneixement personal.

Persones que tinguin ganes de trobar respostes simples d’entendre a través de la psicologia conscient d’aquells espais que tot i totes tenim i no sabem sovint com gestionar, relacionats amb els pensaments i la ment, les emocions i el cos que conformen la personalitat, ego.

Encara que pots venir amb la parella, cadascú ocuparà individualment una Barraca. Amb la resta del grup anirem fent les propostes que et proporcionaré.

Preu:

  • 350€ que inclou 
    • ús de l’espai i una Barraca individual per cadascú, amb vàter sec individual autogestionat
    • l’acompanyament grupal de l’Oriol en l’estada
    • tots els àpats i entre àpats de divendres tarda fins diumenge dinar amb la Judit com a cuinera
    • l’aportació pel projecte Irehom perquè pugui seguir avançant

Cuina: 

Serà una cuina artesanal, on el menjar serà ecològic i de comerç de proximitat sempre que es pugui. 

Et deixo la presentació de la Judith López perquè la coneguis millor. 

“Bones! Sóc la Judith, apassionada de la cuina saludable i alimentació conscient

Autodidacta a través de l’experimentació durant anys. I també sent alumne de grans mestres, que m’han ofert els seus coneixements a través de cursos, conferències… Moltes gràcies a totes i tots! 

M’encanta experimentar amb els aliments per crear plats nutritius, naturals i ben gustosos.

Salut i bons aliments.

……….

Aquí tens tot l’essencial, si vols reservar plaça fes-me simplement un missatge i t’explico com. 

Desitjo que t’engresqui la proposta i vegis com una bona inversió per tu l’energia que hi aportaràs!

Seguim i fins ara!!

Oriol
Psicòleg clínic, des de la “psicologia conscient”

646 138 029 (WhatsApp millor)
orioltarragcosta@gmail.com
www.orioltarragocosta.com

03. juliol 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa, recessos, bosc i barraques, Eines per tu, descobreix-te!, General, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.