VÍDEO 9. EINES PEL CONFINAMENT. “Dilluns de Pascua de Resurrecció, 2ª part MEC!”. “Tornar a casa”.

Dilluns de Pascua
El tel de la ment i la terenyina, els pensaments, darrera, la Consciència.

Aprofitem també aquest dia per la força i el simbolisme que té en nosaltres a escala profunda.

Dilluns de Resurrecció, des d’un mateix, explicant els MECs que són les eines més simples per adonar-te si estàs mirant la vida des de l’Ésser humà que Viu conscient el que cada segon se li presenta, sent flexible i no enganxant-se amb res, tant bé com sap a cada moment.

O, l’humà que fa coses sense posar consciència perquè les fa o s’hi altera, perquè té encara els fils de l’inconscient que el connecten a tot allò après a la infància que fa que l’adult es trobi les mateixes vivències que hi posa resistència. “Sobreviu” perquè afegeix la interpretació de la seva ment damunt el món.

Posar consciència des d’aquesta presència ens ajuda a identificar si estem mirant la pantalla del que la ment i els pensaments ens diuen. Mentrestant vivim el món banyant-lo d’emocions i amb el vehicle que és el cos de la millor manera que pot.

Adonar-se de la “pantalla del casco” fa que en siguis conscient que hi estàs, és el més important per sortir-ne. El segon pas és ben simple, cadascú tria si vol estar-s’hi més o no. I si no es pot triar, a cercar el com és que no es pot triar i quina part, quin 50% hi poso. Canviant el meu, canvia tot el demès.
Al vídeo t’ho explico tot amb més paraules.

Del que recullis, observa si t’agrada o no per així a la pròxima sembraràs diferent… i cada vegada seràs una mica més sàvia i savi, vivint la vida amb molta més calma i alegria interna que revertirà les qui et rodegen i al món, clar!!

Desitjo que pugui ser clar, perquè és molt simple, molt de veritat, però ningú ha dit fàcil ni difícil tampoc!! Simplement cal practicar, tenir paciència i confiar, perquè aquell qui sembra, sempre recull, sempre!

Sens dubte, el Cel és aquí a la Terra quan deixem d’identificar-nos amb els pensaments i les emocions.

Abraçada i seguim!

Oriol

13. abril 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa". Més enllà del confinament., Àudios i vídeos, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, Igualtat, Misticisme, Nou paradigma de la salut, Psicologia Conscient, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.