Jutge, poble Català, Jesús, 50%, Amor entre dos, saber-se donar plaer, Amor Conscient…

Camins plens de romaní florit… amb el capvespre que despunta.

Abans d’escoltar, vols saber d’on ve i neix?

Aquest dilluns quatre de març, després de reunió a Irehom. A casa, assegut el banc d’inèrcia. Està calent de l’encesa del dia anterior. Una estufa súper eficient feta amb fang majoritàriament, per qui no ho conegui cerqueu a internet Rocket Mass Heater, un regal tastar-la.

Seia tranquil deixant que l’escalfor del fang escalfat durant hores anés entrant dins sense posar-hi cap resistència… el cos es relaxa des del més profund.

Em ve un pensament amb una imatge, amb la sensació que ja conec, d’agafar el mòbil i encendre la gravadora. Aquí t’avanço el que et trobaràs, anunciat.

El Jutge que és un dels capitans generals d’aquests personatges que tots responen i obeeixen a l’ego dins una ment que creu ser alguna cosa o un altre. Així comença l’àudio, parlant d’aquest jutge que tots en un lloc o un altre està, ha estat, o encara el tenim per descobrir.

Aquest és el primer moment que apareix parlar del meu poble, el català i que formo part. En els que vindran ha tornat a aparèixer des de la meva particular manera, la que no separa per colors però que sap posar límits. Ja aniran venint si han de venir.

I apareix un mestre, qui sempre m’ha sigut el millor mirall on mirar-me, el que ens va mostrar coses ben simples i profundes, l’Avatar que va estar en el mateix continent que nosaltres, connectats per terra i per mar amb aquell que va caminar Galilea, Jesús. El seu missatge és l’Amor.

I torna a aparèixer un tros més de diàleg sobre el 50% de tota història com a base per voler avançar aquest camí que caminem cap a nosaltres.

I sense comptar-hi i espontani com tot el que escoltaràs, apareix el saber o no donar-se plaer a un mateix o una mateixa.
Com podré mai donar plaer a l’altre sense donar-me’l abans a mi? No serà tan autèntic com el que donaré quan gaudeixi d’autodonar-me’l a mi.

I acaba apareixent l’Amor Conscient que és el que des d’aquí el vull compartir i mostrar a través de tots aquests àudios.

Aquest Amor Conscient és una manera de viure que ho inclou tot. No pots separar-te’n, impregna tot el que fas quan et permets viure des d’aquí havent entès que és el que té n’apartava.

I l’àudio acaba tot apujant el volum de la música que m’acompanya tot gravant perquè la puguis escoltar també i viure-la.

Després d’aquest àudio en va baixar un altre de 40 minuts que segurament partiré perquè hi ha dos o més temes que poden anar separats però formant part del mateix moment i que segueix a aquest que escoltaràs ara. Ben creativa va ser aquella nit.

Que siguis tot allò que vols ser, sense necessitat de lluitar per aconseguir-ho i amb la força necessària per permetre’t fer el primer pas si no l’has fet encara.

Seguim!! Bons dies!

PD: Has vist quin romaní tant preciós? Estaven tots plenament florits mentrestant conduia!! Aquí una instantània amb el sol ponent-se, avui, que penjo aquest escrit i que he fet la foto, a Solsona, rodejat de grans i bons amics i amigues precioses celebrant una calçotada. Un regal de dia. Aquest romaní la millor manera de mostrar-t’ho i tenia ganes de que el veiguessis.

09. març 2019 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Àudios i vídeos, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, Igualtat, Positiu, Psicologia Conscient, Reflexions, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.