El Dolor i el Patiment, portes a la teva llibertat.

Et passo un àudio on et parlo del dolor i el patiment que hi ha dins de cadascú sigui, molt aparent i potent, molt sovint en forma de malaltia, o també amb no tanta intensitat. Aquesta última pot ser viscuda a través d’una desgana o una monotonia davant la vida que toca viure, com no acabar de trobar la tranquil·litat en el que es fa.

No podrem pas acceptar la “llum” que som sense abans poder acceptar l’ombra que projecta, sinó és fantasia.

Per mi, aquesta “llum” que molts parlen i cerquen, no és res més que claredat en la mirada més enllà de la dualitat de situar-nos en un lloc sense acceptar l’altre. És a dir, poder viure el que ens toqui viure sense estar enganxats a interpretacions, suposicions, judicis, queixes… et ressona?

Aquesta és la llibertat, alliberar-se d’estar identificats de tot aquest discurs mental.

Passarem altra vegada per l’arrel de tota història, i que a partir d’allà tot és conseqüència, la infància. L’arrel és el foc, i la història n’hi dic el fum. Si només sabem posar una tirita a la ferida, sense saber com i perquè hi és, no ens ajudarà tant com si podem respondre a aquestes qüestions.

I al final, espontàniament ha sorgit parlar-te d’un moment molt autèntic que estic vivint a través d’una dent que m’han hagut de treure i que vaig trencar-me a la infància i que ara és un simbol amb molt de significat per mi. Et deixo una foto que té molt de terapèutic i que durant l’àudio m’he compromès a penjar!! 

Sóc aquest i cap més, amb dent i sense!!

Seguim compartint des del sentit comú i el respecte a nosaltres i a tot el demès!! Oriol


Dolor i patiment. El foc i el fum.
Aquí em tens durant una temporada!!

02. març 2019 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Àudios i vídeos, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, General, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient, Reflexions, Vida | 1 comentari

Un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.