Avui en faig 49!! Acaba un cicle, en comença un altre.

Ara mateix, a les 12 i 15 minuts vaig fer el meu primer alè.

Doncs sí, la vida segueix caminant dins meu i avui celebro amb tu aquest dia especial que celebro i celebrem el primer alè a aquesta Vida tan autèntica quan anem aprenent a viure-la sense estar identificats amb aquest filtre que és la ment.

Et deixo un àudio que vaig gravar abans d’ahir vivint-ho com si fos avui…

49a

Una declaració d’intencions per aquest nou cicle de set anys si miro la mirada de Rudolf Steiner a través dels Septennis, que donen sentit i explica el rerefons cada etapa que vivim cadascú caminant el que li toca.
Una mirada que posa paraules a les vivències, és a dir el “para que” de cada etapa.

És un àudio on apareix el tema dels “miralls”, l’autenticitat i sobretot la necessitat que cadascú pugui ser Far autèntic de què vol dir ser Ésser humà, masculí o femení, que viu la Vida que li toca però des d’una mirada completament diferent quan aprenem a identificar la ment que filtra la realitat deixant-la que “parli” sense agafar-nos-hi.

Siguem Fars d’aquesta Consciència que no separa entre bons ni dolents, ni per colors ni idiomes, ni cultures.
Siguem Fars del Respecte que comença en nosaltres i amb les persones que ens envolten cada dia! I és fa respectar!
Fars d’aquesta Presència que brolla quan som capaços de viure’ns des d’aquest Ésser humà que observa la vida sense deixar-se arrossegar per les emocions ni els pensaments. Només enterboleixen la vivència Real de Vida, l’única que podem experimentar tu i jo a través dels cinc sentits.

Sí, ja no dubto la majoria d’estones del meu present, només existeix aquest Ara que hi ha en aquest precís moment… entre tu, i jo, ara! I sí, si suposo ni que sigui un segon amb el que passarà d’aquí a un moment, o si penso amb el que ha passat fa un moment, si faig una d’aquestes accions, estic al cap més enllà del present, afegint o traient.

Gràcies per ser-hi, en la mesura que hi ets, des de lluny o des d’aprop formant part d’algun espai que compartim. Són ben feliç i aquesta felicitat que neix de dins que ni diem Goig!! Feliç de veure quin privilegi de persones em rodegen! Aquest és el llegat que m’enduré quan sigui el moment.

El nou món més enllà de les divisions, pors, desitjos, emocions descontrolades, aquest nou món és ara, no està enlloc més! Però cal que ens hi posem cadascú!! No vindrà ningú a salvar-nos, ni una pastilla, ni un Ésser espiritual, som nosaltres els que podem viure el Cel aquí a la Terra.
Només cal començar a fer el primer pas, i després a l’altre… I a tot arreu tens camins de com fer-ho, aquí també n’hi tens un que, comença per un mateix/A.

Seguim, seguim caminant i que la Vida digui el que hagi de dir, que ho atendrem tan bé com puguem!!

I cordons ara mentrestant escric, tinc posat una llista dels anys 80 i exactament ara sona U2, “With or Without you” . REGAL!!!!

BON CAMÍ!! Bon escolta…

22. març 2019 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Àudios i vídeos, Creixement personal, General, Igualtat, Misticisme, Positiu, Psicologia Conscient, Reflexions, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.