EINES PEL CONFINAMENT. La COHERÈNCIA. Eines per tota la família, per ordenar-nos i ordenar. “Tornar a Casa” (3)

Barraques i bosc, un bon mirall.

En aquest vídeo, t’explico un dels tres exercicis que dono a les persones que acompanyo des de la meva proposta de la psicologia conscient i que com et vaig dir, et serviran i molt per aquests dies.

Són eines més que simples d’utilitzar, tot i que no és fàcil a vegades, ni tan difícil com et puguis imaginar. Tant grans com petits dins el nucli familiar les poden seguir fàcilment i facilitaran, si costa, l’harmonia dins un mateix sobretot i a casa, si tots practiquem una mica.

T’ajudaran a ordenar segons quin tipus d’actituds que donaves per establertes i acceptades, però segurament, se’t fan ara més evidents que mai, gràcies al confinament. O d’altres que just descobreixes.

Són tres eines de sis enfocades a com em relaciono amb mi mateix i mateixa, abans de tot perquè és aquí on comença tot. Si abans no faig el que em toca, poca força tindran les meves paraules i menys els meus actes. I poc o res no canvia des d’aquí.

Per començar a fer la feina amb els altres que tinc al voltant abans hauré de començar amb mi.
Si jo ho faig, és molt més fàcil que l’altre ho acabi fent que no exigint sense ni fer-ho! Oi que et sona familiar tot això?

Són exercicis que els podràs aplicar a tot arreu que participis i siguis. Perquè és gràcies a la presència que podràs adonar-te conscientment del que està passant dins teu i si estàs sent coherent amb el que penses i sents, mentrestant estàs fent.

I si saps que està passant, no et deixes endur tan per les emocions que tenyeixen la mirada i sobretot la coherència.

Seguim fent camí cap a dins molt amablement i sense castells de foc ni d’aigua. 

El que hem de veure és molt simple, i més per un adult/a que va ocupant el lloc com a Ésser i Humà, tenint dins seu l’infant que juga i Viu la Vida tal com és. Ja no té necessitat d’afegir res, ni treure res.

Seguim caminant!! El pròxim vídeo la “Llei de tres”! Per aprendre a posar i posar-nos límits simplement!! que ens fa falta a tots i totes!!

Abrazu!!

Oriol

27. març 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa". Més enllà del confinament., Àudios i vídeos, Eines per tu, descobreix-te!, General, Igualtat, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.