EINES CONFINAMENT. COMENCEM?? Mapa de viatge, Presència, Consciència, 50%, l’Amor. “Tornar a Casa.”. (2)

Comencem el viatge?? Durant aquest confinament i perquè no, pel temps que tu decideixis! En el fons és un viatge que dura tota la vida. I ara és un dels millors moments per començar-lo!

T’aniré donant eines i sobretot, quina actitud et beneficia més per afrontar el confinament. T’ajudaran a treure el màxim profit del moment perquè quan tornis al dia dia, t’hagis entrenat amb coses que, ja veuràs, t’aniran molt bé per més endavant.

Pensa que uns dels millors llocs per fer aquesta feina que et proposo és precisament ara i a casa. Amb la situació que estàs i estem vivint, amb el teu nucli familiar fent de millor mestre perquè és precisament aquí on és més fàcil que aparegui allò que no ens agrada, de nosaltres i l’altre. I si estàs sol o sola també, és clar!

Abans d’anar a fer qualsevol viatge hem de poder saber, abans de començar, quin és el millor mapa per on ens maurem i quines coses bàsiques, és a dir, quins acords farem per tal que cadascú pugui començar a caminar des de la calma i entenent que és un camí a recórrer, sense pressa per arribar enlloc, però si experimentant diferent per dins el que hi ha fora.

En aquest vídeo, t’explicaré i proporcionaré el mapa que utilitzarem en aquest camí perquè sàpigues en tot moment quin sentit té totes les coses que t’aniré proposant, si no estaràs repetint fórmules, i això no ho farem pas des d’aquí!

És molt més simple del que sembla, encara que també a vegades, no sembli fàcil, però tampoc difícil!!

Quina serà la nostra brúixola, els elements principals que haurem de tenir en compte fem el que fem??

La Presència, la Consciència i el 50% de responsabilitat. A dins el vídeo t’ho explico!

A partir d’aquí començarem a caminar junts i juntes deixant que el mateix present ens doni tot el necessari per aprendre el màxim.

Feliç si et serveix i ho vols practicar! Per poc que t’hi posis ja veuràs com canvien les coses… I, recorda, no cal que et creguis res del que et dic! Simplement, practica i experimenta, després sabràs si et serveix…

Fins al pròxim que et donaré eines concretes per aplicar primer en tu, després amb parella, fills/es, família, amics, feina, vida!

Apa seguim caminant!! Abraçada de les que duren mínim tres segons i sense copets esquena ni parlar!

Oriol

Confinament, eines per tu.

25. març 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa". Més enllà del confinament., Àudios i vídeos, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, Hora del Despertador., Igualtat, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.