I si el problema fos la Solució?? El Coronavirus.

I si el problema fos la solució…

i seguiria… “Solució a tots els problemes!”

Sí, sona gros això, oi? Parlo dels problemes que es transformen en aprenentatges.

Tenim davant això tan inesperat i tan caòtic que està passant al nostre voltant, gent corrent cap als supermercats… Sí, estan sortint les pitjors pors, les de la supervivència. Quan aquesta surt, és el millor moment per aprendre, si volem aprendre, clar.

Estem enfront un dels pitjors temors, morir, més a flor de pell o menys, però ben present als nostres inconscients, si els que governen el 90% del que estem fent i vivint.

Passi el que passi, si he d’emmalaltir emmalaltiré, i com més baix de defenses més fàcil pot ser que ho pateixi amb més intensitat, la por és un dels pitjors enemics.

Potser si creiem que hi ha gent que està manipulant-nos, sempre serem víctimes d’una mala i pobra existència patint, en què els de dalt volen fer mal als de baix…

Només hi ha inconsciència en tots els estrats.

Potser si canviem nosaltres, ens adonarem que el que farà canviar realment els de dalt, i els de baix és passar per una crisi personal o col·lectiva que ens faci adonar de la inconsciència de tots. Adonar-nos si aquest joc que estem malvivint, convé seguir-lo més, personal o col·lectivament! 

Potser els de dalt i els de baix, són persones, i si cada persona aprofita, si li toca, quedar-se a casa, per mirar cap a dins i fora, on viu i amb qui viu, podrà començar a adonar-se de coses que potser ja no vol.
Potser gràcies al parar podem veure el que pot canviar fent simplement el primer pas per canviar-ho!

I quan comencem a necessitar menys, no gastem tant i la vida és molt més lleugera, per dins i per fora.

I saps que ha inspirat l’àudio, un article que parla des de la mirada de l’astrologia el moment que està passant… per aquí començo. També sentiràs com pots anar practicant el no identificar-te amb la ment com t’explico en altres àudios, per deixar a un costat el patiment
Parlo dels cossos de protecció civil i emergències que són persones que estan donant el millor que saben i poden per tots i totes. I molts d’altres que no he anomenat però que també hi són ajudant… I també dels pillos que com els gormands, n’hi ha a totes les cases aprofitant-se del moment… Sempre que hi ha un, hi haurà el contrari a prop…

El millor que podem fer és seguir la coherència de les paraules que ens diuen i, amb totes aquelles teories que parlen que algú ens està fent alguna cosa, o manipular, com alguns diuen i tu no pots contrarestar, potser les podries deixar a la safata d’entrada de la teva ment sense obrir, que no hi hagi algun virus dins…

I, observar-me i veure que puc fer per estar millor a la meva vida… m’ajudarà a veure què podem viure realment d’una altra manera… a l’àudio també hi surt una mica… i no haurem de dependre de tanta medicina del color que sigui, ni massa sovint perquè no se trobar l’estabilitat en moltes àrees de la vida.

Sí, podria ser la solució el problema, obrir els ulls a la Consciència, veure amb els cinc sentits la realitat, sense afegir ni treure res a través d’un pensar o fer. Qui ho practica deixa enrere molt patient encara que el dolor l’hagi de transitar.

Abraçada i confiança!! Tenim davant un escenari que impacte, un escenari a fora que convida a canviar per dins!!

Sí, trio destinar la meva energia i intenció sentint que tenim un moment d’or…

Oriol

PD: Aquí tens l’enllaç a l’article que ha inspirat aquest… i l’àudio.

Clica aquí

Sí, el problema podria ser la solució.

12. març 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Àudios i vídeos, Creixement personal, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient, Reflexions, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.