Una part de mi. Inspiració, Mestres. El primer, Jesús. Jo, ara, Ésser Humà. Masculí i femení alhora. El que sóc, l’Oriol.

El que sóc.

Aquest àudio és un pas més dins meu… Estic aprenent a què quan comenci a gravar, gràcies a una idea que m’ha vingut al cap, i m’agradaria compartir amb tu, fa que agafi la gravadora i et comenci a parlar en diferit gravant-me el que et vull compartir pel moment que t’ho escoltaràs, o no.
Estic aprenent simplement a no pensar en la següent paraula que vindrà, només dic la que tinc als llavis i amb la confiança que quan acabi ja hi serà l’altre… deixar de “controlar” la meva parla és un dels meus propis entrenaments.

Més que mai m’he adonat que ha brollat com una regadora tot el que sentiràs, simplement observant com passa i adonant-me del que passa mentrestant vaig parlant.
Veure’m perdre, veure’m jutjar, veure’m veient imatges que venen soles i a vegades junt amb altres… i sempre neix una paraula que me’n porta una altra… i acaben sent monòlegs on tu sempre hi ets davant perquè no parlo a ningú més que tu, que en el fons sóc jo, clar.

Neix el que sentiràs, banyat d’un tros de vida meva i del que he viscut i forma part del meu llegat. Agraït ara estic veient el que n’ha crescut d’aquestes arrels sota la terra… algunes no agradables de viure, com tothom li ha tocat viure amb si mateix i amb si mateixa. Avui aquestes arrels nodreixen plenes de sentit l’arbre i els fruits que en dóna.

Et deixo part de la vida que ha anat caminant l’Oriol i que li ha servit per aprendre més i més a respectar-se i obrir els braços al cor que fugia i empaitava alhora.

A aprendre que les emocions eren qui agafaven el timó i feien marejar l’existència. Aprendre que aquest home que sóc, havia d’aprendre a centrar les seves emocions i pensaments que no paraven d’anar soles i sols.

Avui, sóc una mica més aprop d’aquest Ésser Humà que sóc i que pot experimentar amb els cinc sentits la Vida que li toca viure. Si algú vol treure o afegir de mi alguna cosa, ja no forma part de mi, sinó d’ell o ella. Sóc el que Sóc, res més, i tot.

Que l’autenticitat que sóc et pugui fer de mirall i més que bellugar-te res, et pugui mostrar una altra manera de veure i viure aquest món.
Una terra i continent que va ser caminada per un gran Ésser, i Humà, anomenat Jesús i que el que he viscut sempre com un home, amic i Mestre que ens va sembrar a tota la humanitat una llavor de la veritable essència que Som, l’Amor.
Altres Grans Mestres han ensenyat més aspectes del mateix despertar com a Éssers Humans. Ells també són Éssers Humans que han viscut i transmès el resultat del seu viure i conviure. Miralls on sempre m’he sentit cridat, i no uns altres.

Aquests dies sento que van acabant molts anys farcits de coses que han sigut una darrera l’altre una peça de la imatge del puzle que avui ja sóc, ara sí, Ésser i Humà. Que està caminant cada dia més en eixamplar més i més la vivència.

Ésser que mira el món tal com és amb la mirada innocent del nen que només ho viu, i l’home que cada vegada va sent més i més Humà.

Que el que escoltis només desperti l’Autenticitat que hi ha en tu, aquest Home o Dona que camina pel món tan bé com sap i pot. Que el meu propi via-crucis baixant al fons del meu infern sigui esperança per tu, de saber que només és el que tens por o desitges el que et fa veure miratges, precisament.

Que aquest Sol, que tant d’agrair és tenir-lo després de dies de tempesta, i aquesta Lluna que ens connecta en el més fons de nosaltres mateixos i mateixes, simbolitzin l’equilibri entre els oposats que és on pot aflorar el que ja és per si mateix, l’Amor.

Abraçada…

Oriol

Nota: Et passo quatre arxius que són exactament el que vaig gravar aquest dijous 23 de gener.
Quatre arxius perquè mentrestant ho anava gravant vaig haver d’atendre una persona que trucava a casa. Després perquè vaig posar la mà damunt i vaig parar la gravació… és a dir, el que vaig viure, el que hi ha passat. Ja ho escoltaràs…

Ahir vaig gravar-ho i avui he fet aquesta introducció i te’l penjo oferint-lo a aquesta lluna nova que hi ha avui. Nova, que no veiem, però hi és, És.

Seguim…

Avui, 24 de gener, Luna nova a Aquari, “Desertors de Consciència”, si tens ganes de llegir-ne més, aquí l’enllaç al que simbolitza la influència energètica del moment astrologic d’avui de la Luna de Abril, m’agada molt el to del que escriu.

Ésser Humà 1 de 4
Ésser Humà 2 de 4
Ésser Humà 3 de 4
Ésser Humà 4 de 4

24. gener 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Àudios i vídeos, Converses..., Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, Espiritualitat, General, Igualtat, Misticisme, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.