Intro. de “Converses terapèutiques” i resum 1ª trobada, “Del caparrot a viure conscient la Vida”.

Aquí us deixo un àudio que espontàniament i conduint vaig gravar. Disculpa el so que podria ser molt millor, però se segueix bé!!

T’explico quina intenció hi he posat en aquestes trobades de dues hores cada tercer divendres de cada mes i el que ens hi podrem trobar.

Espontàniament, acabo fent un resum de la primera sessió on vam parlar del que vol dir viure a través del filtre de la ment, el “caparrot“, i el poder viure simplement des de la mirada que no necessita afegir res ni treure res d’aquest present.

Et recordo que si volguessis rebre la info de les activitats que aniré proposant, inclosa aquesta, vaig crear un grup de difusió whatsapp on, només, hi penjaré la informació necessària, i les gravacions de les diferents trobades de “Converses” perquè qui no pugui venir però vulgui poder seguir el que anem fent, s’ho pugui escoltar amb calma a casa.

Aquests àudios només seran per les persones que formin part del grup de difusió i només per aquest espai els passaré. Passa’m missatge i t’hi apunto si et ressona.

Res més, aquest divendres a les 18h farem la següent trobada, penjaré ara un post amb la presentació del que hi farem.

Abraçada i seguim!!!

Oriol

Introducció a les trobades i resum primera sessió, “Del “caparrot” a viure Conscient la Vida.”


17. desembre 2019 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Àudios i vídeos, Converses..., Eines per tu, descobreix-te!, General, Psicologia Conscient | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.