DIÀLEGS AMB UN MATEIX/A…

Som tot això i molt més…

Seguim explorant la creativitat…

Des dels últims quatre anys dins i fora meu hi ha hagut moltes transformacions farcides d’aprenentatges i igualment a dins, una crit ple de ganes de poder-ho compartir. Les paraules quedaven aturades quan portava una estona escrivint… senzillament no acabaven de sortir i per tant era que no tocava. Zero resistència sempre que m’ho permetia.

Aquests quatre anys últims han estat caminats d’una forma totalment diferent d’abans, hi havia un Oriol que cada vegada vivia més al present i més fàcilment s’adonava quan estava al cap pensant i vivint-se des d’aquí. S’ha anat obrint literalment l’espai on poso les meves arrels, el lloc concret d’aquest bosc preciós que habitem. Ocupar el meu lloc és acceptar-me i aquesta és la base de tot el meu aprenentatge.

Aquests camins han sigut plens d’experiències dins les viviencies que han transformat el meu viure diari fent-lo molt més tranquil, amable i somrient, ple de tot i de res. I a la vegada s’ha anat transformant també el meu acompanyament amb les persones, fent-lo ben simple i directa amb el més savi dels sentits i menys utilitzat per la majoria, el comú, el sentit comú.
Neix de dins meu aquest sentir que sempre m’ha acompanyat, compartir el que dins meu visc tal com ho visc i quina millor manera que la de parlar-te directament encara que no se ni qui ets que escolta a travès d’uns àudios.

Avui penjaré un àudio introductori sorgit espontàniament conduint com veuràs, feia dies que em rondava a prop la sensació de fer-ho. És la introducció a un altre que vindrà on vam estar amb un amic conversant, al Collbaix.
Avui és la presentació de la presentació!! Jaja Com espontanis han sortit fàcilment hi trobaràs frases que no estan prou clares o no s’entenen, com errades gramaticals i orals, disculpes per si et fa sentir qualsevol cosa referent a l’estil.
Disculpa també la qualitat de so, se sent vastant malament en alguns espais, però s’entén el que hi dic.

Avui començaré a transformar les paraules en veu, del que sorgeixi espontàniament del dia/dia i ho aniré penjant aquí al blog per quan vulgueu escoltar-ho. Segurament se t’activaran diferents coses, pensaments, emocions, el cos… mentrestant escoltes aquests àudios, ben normal serà perquè l’única intenció que hi ha darrere és facilitar-te a veure coses de tu mateixa o de tu mateix a través del que sentiràs que podràs o no utilitzar després per aprendre una mica més de tu.

No hi ha bo ni dolent, ni cal creure en cap cosa ni imaginar una altre, solament et demano des del primer moment, que no et creguis res del que aniràs sentint. Només si et ressona, practica-ho, comprova-ho i després tu i només tu decidiràs si t’ho fas teu o no, si? 
Com a persona humana que sóc, només puc explicar i defensar la Veritat que visc, així que des d’aquí ho faré al teu costat si hi ets sense pretendre res més que el compartir.

Que tinguis una bona escolta!! Feliç seré si et ressona el que hi hi trobaràs, tots som miralls, d’una cosa i una altre! Una bona abraçada per tu i fins ara…

I bones festes!!

Oriol

Dia de St. Esteve…27. desembre 2018 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Creixement personal, Diàlegs amb una mateix/a, Eines per tu, descobreix-te!, Espiritualitat, General, Psicologia Conscient, Vida | Tags: | 1 comentari

Un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.