El Personatge

El Personatge

 

Tots veiem una part de la Llibertat, una part del que realment És. Cadascú amb la seva experiència de Vida, complementa totes les dels altres, res és important en sí mateix, però a la vegada és únic. Sense aquest bocí, la veritat no és complerta.

Veiem i ens esforcem que els altres vegin el mateix que nosaltres, gastem totes les energies per vestir, aparentar, mostrar la cara més bona del nostre pensar i fer… i això ens aparta de Viure l’altre. Ens fa de muralla a allò que Realment Viu, ens redueix a un sol personatge, una sola caricatura de tota l’obra…

I si cerquéssim allò que tant ens esforcem a amagar, a tot allò que ens aparta de dissoldre’ns al res… llavors ens adonaríem que Som tots els personatges de l’obra i que podem viure’ls tot si ho desitgem, o un de sol…. però compte en no portar massa temps el vestit, i al final ens oblidem que el portem posat…

Data creació: 07/01/2010

12. gener 2010 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Creixement personal, Psicologia, Reflexions | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.