Proper recés de silenci, meditació i interioritat. 26-27-28 d’agost

Aquest final d’agost, el 26-27 i 28 d’agost tindrem el darrer recés d’aquest estiu, just abans comenci el següent curs amb tot allò que ens espera!!

Tornar a Casa, nom de tot el projecte, inclús aquesta proposta dels Recessos al bosc i les Barraques, té la finalitat de poder-te mostrar què passa quan deixem d’identificar-nos amb aquesta pantalla mental plena de pensaments i què passa quan som capaços i capaces d’anar més enllà de les emocions que ens deixen presos i presses massa sovint.

Una oportunitat per encarar de la millor forma la següent etapa de l’any i el nou curs que no només és escolar, nosaltres com adults el setembre també comencem un nou cicle empesos pel dels infants. Aprenent a viure des d’aquesta consciència practicant aquesta atenció plena que ens ajuda a aflorar la presència en nosaltres. Com si fos la taula de surf que ens manté damunt de la superfície de l’aigua sense caure-hi!

Feliç que et ressoni i que puguis viure l’experiència en tu, les diferents persones que ho han pogut viure, no n’hi ha hagut cap que se n’hagi penedit o que no li hagi aportat un coneixement important per anar transformant i seguir caminant les seves vides. Em fa feliç veure-ho i em dóna molta tranquil·litat a l’hora de dir-te que tu també ho podràs viure igual!

Una bona oportunitat per regalar-te una parada personal a un espai molt concret i especial del bosc, amb les vuit Barraques, alimentats de forma exquisida amb una cuina d’estil vegà, i també si així ho vols, acompanyats i acompanyades per mi durant els tres dies mentrestant anem fent diferents propostes per integrar el que comentarem.

Et deixo l’enllaç on trobaràs tota la info de què farem, el que et podràs trobar, les coses més importants a tenir en compte i com apuntar-te si ho decideixes.

www.tornaracasa.com

Una bona abraçada i desitjo que estiguis molt bé i que l’estiu t’hagi renovat de dalt a baix!

Seguim i gràcies per ser-hi!!

Oriol

14. agost 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa, recessos, bosc i barraques, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, Espiritualitat, General, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient | Tags: , , , , , , , , | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.