“Converses Terapèutiques”, noves trobades…

Aquí ho fem…

Aquest tercer divendres, a Casasaies, ens tornarem a trobar per “Conversar”. T’animes??

Aquí tens més informació…


Com va aquest hivern tenyit de primavera??

També nosaltres vivim a través de cicles que es barregen uns amb els altres… A vegades ens resulten complicats de gestionar, a vegades simplement els deixem a un costat o sota l’estora per no haver de veure’ls… o en fugim o els empaitem sense ni saber-ho!

De fet, el més important, no és en el que ens passa o no a la Vida, sinó, adonar-se del que està passant dins i fora d’un mateix i mateixa, simplement, mentrestant van passant les coses. Passar del mode actor que actua sense saber per què actua al mode observador, observa i aprèn a no reaccionar mentrestant va fent el millor que sap en cada moment. Passem de víctimes a creadors del nostre viure.

I és simple! Encara que fàcil o difícil només ho determina el grau de resistència que cadascú posa a través de les justificacions que la nostra personalitat crea… és o no? A mi és així, com la majoria. Però si és simple, sempre sabràs on mirar.

Aquestes trobades de “Converses Terapèutiques”, estan encarades a què puguis fer un tast de què proposo amb la meva mirada sense que sigui teràpia, però segur que serà terapèutic. Un tast que no t’ocuparà massa temps ni destinar massa energia en forma de diners. Una trobada perquè puguis inspirar-te, on t’adonaràs que només de tu depèn començar a Viure sense les cadenes que tots i totes tenim sense excepció.

Seran dues hores on ens posarem a parlar directament de nosaltres com a Éssers Humans, tocant i posant els peus a terra, entenent que no cal “volar” massa per comprendre des del sentit comú on viu i és l’Ésser des de l’Humà que som.

Parlarem des del llenguatge més planer, perquè simbòlicament, parlarem als infants que cadascú abraça al seu interior, els que ens mostren el camí directe a la font del patiment humà, la ment plena de passat que filtre la nostra realitat.

VIURE amb majúscules és poder observar el món a través d’aquest tel transparent que ens fa de filtre sense que distorcioni res. Aquest tel és, on l’inconscient ens va “pintant” tot allò que hi ha dins, sense saber-ho. Però si veiem als altres mentrestant ho critiquem, massa sovint!
Aquest tel és la clau de viure en 2D o 3D la realitat, quan vinguis ho podràs comprobar per tu matix/a.

L’adult que aprèn a viure ja més espontàniament, gaudint molt més i, sobretot, deixant aflorar la creativitat innata que cadascú És, que després és abundància!
L’adult que fa seves les característiques d’aquell infant dels tres anys cap avall, el que més s’acosta aquest Ésser que parlarem. Més Humà i Humana que mai, amb cos, emocions i ment convivint fluidament des de l’harmonia d’haver comprès el sentit de la disharmonia que fins ara vivíem.

Feliç si t’acostes i destines dues hores del teu temps escoltant i conversant des d’aquí, segur que t’enduràs eines simples cap a casa que t’ajudarà a seguir explorant i afinant aquests espais interns i externs de tu i en tu.

Des d’aquests Éssers Humans que decidim fer alguna cosa amb les nostres vides, i, com mils de camins hi ha, aquest és el meu, trenta anys caminant cap endins i aprenent a Viure a fora tan bé com sé!! Amb una ment que ja no s’insta-la tan dins filtrant la realitat que em toca viure, sense que les emocions siguin la boira mental que fins ara em feia perdre.

Que cadascú trobi el millor mirall on emmirallar-se, aquest que et proposo n’és només un, ple de vivències que han sigut el que m’han aportat la millor saviesa.

Abraçada i seguim!! Fins ara, si ha de ser ara!

Oriol

Coses pràctiques, lloc, preu, dates…

Aquí et deixo les pròximes dates previstes de moment, normalment cada tercer divendres de mes. Tot i que el pròxim, març serà abans…

21 de febrer
13 de març
17 d’abril
15 de maig
19 de juny

Altres:
– Si vols/pots venir envia’m un missatge via whatsapp per reservar plaça i així serà més simple preparar la sala. Hi ha un nombre màxim de cabuda.

– Posem un mínim d’assistència de 5 persones per fer la trobada
– Hi ha una aportació individual de 20€ per trobada. SI et plau, no deixis de venir si econòmicament no et va bé, mirem de fer un intercanvi.
– Si vols pagar amb hores de l’EcoXarxa també pots.

– Si necessites com arribar, fes-me un missatge whatsapp i t’envio document amb instruccions. Tens 15-20 minuts de Manresa, 9 km.
– Bo que si és el primer dia, vinguis amb temps per no perdre’t, i així podràs començar puntual amb tots i totes a les 18h. Si cadascú posa una mica de la seva part en aquest punt, serà encara millor el viatge juntes i junts que farem.

– Vine amb roba per estar confortable. Seurem amb coixins.
– Si vols formar part d’un grup de difusió per rebre directament les propostes que aniré posant, fes-me missatge dient-m’ho i t’hi poso. També aniré penjant els àudios de les diferents trobades per poder ser escoltats encara que no s’hagi pogut venir.

Qualsevol altre dubte: 646 138 029

Tercer divendres de cada mes en principi, a les 17:45 fins a les 20 h.
COMENÇAREM PUNTUALS… ;))

16. febrer 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Converses..., Creixement personal, Cursos i Xerrades, Eines per tu, descobreix-te!, Igualtat, Misticisme, Nou paradigma de la salut, Psicologia Conscient | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.