Nova proposta, trobades mensuals, “Converses terapèutiques”. Grup Difusió i més!!

Bon diumenge! Com estàs??

Escric aquest missatge per informar-te que estic creant un grup de whatsapp en el qual només penjaré informació de les activitats que vaig proposant i que si t’interessen, en podràs estar informat. No serà per res més aquest grup, perquè ja anem prou saturats.

Totes les farem a Casasaies, seu del projecte Irehom, solament a 15 minuts de Manresa, enmig de la natura i en un entorn privilegiat.

Si sents que vols estar informat/da, només m’has de fer un missatge i t’hi apunto. També t’agrairia si creus que li pot interessar a algú conegut/da teu/va. Només has de passar-li el meu contacte i que em faci un missatge i l’apunto. Igual que a tu. 

Gràcies pel teu temps i el que aportes quan participes! Desitjo que el teu present estigui ben banyat de presència conscient gaudint la llibertat de ser la millor versió de tu mateix i mateixa!!

Seguim, seguim descobrint que és el que ens aparta de viure en pau, goig i llibertat.

Abraçada, i feliç si ens veiem en alguna de les propostes!

Oriol
646 138 029

Aquí et deixo un resum de les activitats que aniré programant i penjant quan es facin al grup, també ho aniré publicant a xarxes:

“Converses terapèutiques” comencem aquest divendres 22 de novembre a les 18 h fins 20 h, en principi el tercer divendres de cada mes, obertes a tothom i on practicarem la mirada de la Psicologia Conscient conversant de coses ben simples i clares, que a tots i totes ens ocorren i que fan que la vida no sigui tant plena com podria. No som tan diferents en el fons, ja veuràs! Seran eines que t’ajudaran a mirar-te la vida des d’un espai molt més amable. Entendre perquè el present és com és gràcies al passat (psicologia) i que i com canviar aquest present perquè el futur canviï (consciència)!!
Pròximes trobades: 22 novembre, 20 desembre, 17 gener, 21 febrer, 20 març.

En aquestes trobades hi participarem persones que ja hagin fet un acompanyament amb mi i volen de tant en tant fer un recordatori i sobretot aportar la seva experiència en aquest treball. Persones que ja fan feina interna amb si mateixes però tenen ganes d’escoltar altres mirades o perquè veuen que no acaben de trobar la calma interna. Persones que econòmicament no poden permetre’s ni destinar més despesa per fer treball personal. Persones que mai han fet teràpia però no se senten satisfetes amb la seva vida o hi ha patiment, poc o massa, però n’hi ha i que volen poder entedre.

Cada trobada serà única i no cal tenir continuïtat entre elles. Farem feina juntes i junts sense atabalaments innecessaris! Hi haurà una aportació individual de 20 €.

Diàlegs amb el Bosc, meditació en moviment (gratuïta). Normalment una trobada cada un o dos mesos;

“L’Hora del Despertador”, un curs de 12 sessions per aprendre el més bàsic per resoldre el símptoma que et fa patir des de tu, sigui quin sigui, no necessites res més. Quan s’emplena el grup comencem;

Estades a les Barraques de Vinya restaurades per fer treball personal o recessos, dins el bosc. Individuals i en grups. (Començarem de cara la primavera); 

Caps de setmana en grup a les Barraques de Vinya. Treball personal des de la psicologia conscient. (Començarem de cara la primavera); 

Acompanyament individual i/o parelles.

17. novembre 2019 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Eines per tu, descobreix-te!, General, Hora del Despertador., Psicologia Conscient | 2 comentaris

(2) comentaris

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.