Eps!! Aquesta tardor començem el tercer grup de creixement i transformació personal, vens?

L’Hora del Despertador, 3ª edició.

T’imagines que la teva vida la poguessis viure des d’aquestes tres característiques:

Pau, Goig i Llibertat.

I que solament amb simples eines fos possible viure-hi cada dia una mica més?

T’imagines que aprenguessis com trobar l’equilibri en aquelles parts que encara et desestabilitzen, i que quasi sempre van acompanyades d’emocions, o una ment plena de pensaments que no paren, o amb un cos ple de mals, o simplement, poc sents que res et faci moure?

T’imagines que realment fos possible canviar la vida que estàs vivint amb patiment o desídia?

T’imagines que poguessis dir tranquil·lament el que sents i penses en cada situació i a més sense por?

I, t’imagines que ets capaç de posar-te límits des del no judici i en conseqüència aprendre a posar-los als altres en allò que saps de sobres que n’has de posar però no com fer-ho?

T’imagines que finalment et dónes permís per fer allò que creies que mai faries?

I t’imagines que tot això fos possible sense massa esforç i que només depengués de tu?

“L’Hora del despertador” va encaminat a què trobis com fer realitat en tu tot el que has llegit, d’una forma simple i plena de sentit comú, si no poc canvien les coses.

Obtindràs mitjançant aquest curs les eines necessàries per fer el que cal fer perquè cada dia puguis anar experimentant més l’Amor que aflora quan fas la feina d’entendre el “com” és que et passa el que et passa des de la consciència.

“L’Hora del Despertador”, és un curs que consta de 12 sessions grupals on anirem aprenent a cada sessió tot allò que cal per entendre el sentit del símptoma que puguis tenir i amb ganes de canviar.

T’agradaria que la calma retornés a dins i fora teu?

T’agradaria deixar de dependre de qualsevol cosa, persona i objecte?
T’agradaria poder viure sabent que tot hi haver-hi a vegades dolor, ja no cal el patiment?

Te’ns ganes d’agafar les regnes de la teva Vida i aprofitar l’energia de la queixa per aprendre a ser-ne lliure?
Tens ganes de transformar la Vida que estàs vivint transformant-he?

Tens ganes de deixar lliure el passat un cop trobaràs el sentit del què hi va passar?
Tens ganes d’aprendre simples eines per gestionar tot el que t’està reservant el futur?
Tens ganes d’aprendre com deixar de sembrar les mateixes llavors que sols donen fruits plens de patiment?

T’ofereixo el millor de mi en cada moment. L’únic que vull que puguis veure amb els teus propis ulls, és que el teu patiment o desidia davant la vida, només és el malson que t’has cregut gràcies a que ho has vist així des d’un començament.
T’ofereixo el resum de trenta anys d’autoconeixement i indagació cap a mi mateix d’ençà que vaig preguntar-me que hi feia aquí a la terra empaitant una pastanaga. Tot un caminar cap dins i fora meu des de molts camins diferents amb molts mestres de tots els colors i formes.

T’ofereixo que descobreixis la única “casa” on sempre hi podràs estar bé, dins teu, després d’entendre el passat que ara encara pateixes, i de saber des de la confiança que el futur que ve anirà canviant perquè aprendràs a sembrar d’una altre manera.

T’ofereixo solament allò que m’ha servit i ja fa més de deu anys que va servint a les persones que s’hi posen des d’aquest camí compartit amb altres com tu que volen trobar respostes.
T’ofereixo un camí on només la Veritat des del no judici prevaldran per damunt de totes les coses que farem i et donaran el sentit que només pot néixer de dins teu, perquè tingui realment sentit per tu.

T’ofereixo des de la Psicologia Conscient un mapa ple d’eines, ben simples d’aplicar i senzilles d’aprendre, totes juntes t’ajudaran a guiar-te en els moments que et caldrà saber on anar i/o triar, dins aquest dia dia. Amb elles entendràs el perquè t’ha tocat viure el que t’ha tocat, i per l’altre, aprendre què fer en aquest present perquè doni els millors fruits al futur.

El passat amb la mirada de la psicologia i el futur des de la consciència d’aquest present únic que podem viure.

Coses pràctiques:

Adreçat a: Persones que tenen un símptoma emocional, mental o físic, més o menys invalidant i amb menys o més patiment. Persones que sense patir massa, no troben el sentit ni l’estímul a la vida.
També, si no estàs vivint sentint pau, goig i llibertat, és a dir l’Amor, trobaràs en el curs les respostes, ja veuràs.

On: A Casasaies, seu del projecte sense ànim de lucre Irehom, on visc, amb unes instal·lacions precioses per utilitzar juntament el bosc que rodeja i forma part d’aquesta vall espectacular a 15 minuts de Manresa.

Què: Ens trobarem durant 12 sessions que conformaran el mapa que et servirà un cop acabat per funcionar on vagis i que facis.

Quants: Grup de 10-15 persones com a màxim. Mirades diferents ajudant i fent-he de mirall. Trobades de dues a quatre hores depenent el nombre que siguem.

Quan: Un dia a la setmana al principi i cada quinze dies després.

Farem: Seure, caminar, estirar, silenci, parlar, ordenar, entendre, respirar conscientment, meditar en moviment… I entremig de tot això, aprendre que vol dir estar present i conscient amb tot el que ens cal per ser lliures de condicionaments.

Quin dia: El que estipulem tots i totes, entre setmana o cap de setmana.

Inversió: L’energia necessària que destinaràs per invertir en tu serà de 70 € cada sessió de 2-4 h depenent del nombre de persones.

Què necessites per poder extreure’n el profit necessari? Que et ressonin les paraules que has llegit i la voluntat de posar-t’hi fent el primer pas i després la voluntat de fer el segon, i després el tercer. Amb la confiança de saber que quan arribaràs al final, segur que et satisfarà tot l’après perquè ja n’estaràs vivint els resultats, si fas el que se’t suggereix a fer.

El mapa és molt clar i simple, ja veuràs, i seguir-lo més, encara que a vegades no sigui fàcil, però tampoc difícil!!

I no dubtis ni un sol moment, si en acabar no veus encara els resultats en tu i el teu entorn, et torno la meitat del que hi has destinat en forma de diners, aquest és el meu compromís també amb tu.

Feliç si sents formar part d’aquesta tercera edició i participar amb el grup! No dubto ni un segon que no et deixarà indiferent veure les mateixes coses que fins ara has mirat d’una manera, amb unes conseqüències ben conegudes per tu, des d’un altra angle, amb un resultats diferents, i millors, sens dubte!!

Si t’interessa, solament fes-me missatge i t’explico el que falti. I si sents que a algú li pot interessar, gràcies per fer-li arribar!

Seguim doncs, gràcies pel teu temps i content si caminem plegats aquesta edició! Abraçada per tu!!

Oriol

646 138 029
orioltarragocosta@gmail.com

19. setembre 2019 per Oriol Tarrago Costa
Categories: General, Hora del Despertador. | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.