Guerrers de llum?? I què en fem de la foscor?


“…Conecta con tu yo superior…
Para despojarnos de lo que no somos…
Llenar de luz nuestra oscuridad…
Al servicio de la luz…
Bajemos el Cielo a la Tierra…
Despertad del sueño colectivo…
Despertad Guerreros de Luz…
Un nuevo mundo esta surgiendo…”

Per fer-te més fluida la lectura, et recomano aquesta cançó que és la que sona ara que t’escric. L’àudio següent ja porta la seva “pròpia” música, ben natural.

La veritat que he anat escrivint aquesta introducció al que vaig gravar i m’anaven venint més significats plens d’imatges que et vull compartir amb aquestes paraules que llegiràs per situar-te una mica del que escoltaràs. Potser ara que és estiu tens més temps per dedicar-te i podem tenir una conversa tot seient a una bancada davant un paisatge, llegint i escoltant…

Aquest és el primer àudio de tres que vaig gravar fa exactament una setmana, assegut, gaudint descansant i del paisatge. Vaig gravar tres àudios amb el primer que és el que escoltaràs. Els següents parlen del pare/Masculinitat, i l’altre, mare/Feminitat, fins on se m’ha mostrat la meva feminitat.
En tots tres podràs trobar un mirall amb coses que segur t’ajudaran i acompanyaran a entendre el que fa que en tu estigui passant el que està passant, en forma de patiment o desgana. Simple, t’ho ben asseguro.

Va som-hi… Comencem.

Davant el vídeo que has vist dels Guerrers, què se’t desperta davant les afirmacions que he transcrit?
Et ressonen? T’hi identifiques? Et causen rebuig i crítica? Un altra bolada? Missatges del moviment new age?? “Patranyes”?

Més enllà de la forma, el contingut és el que hem de poder mirar, el missatge, que hi ha darrere tot allò que passa. Amb la part 2 que volta al youtube es pot reconèixer millor, per mi, la seva intenció, gràcies a les afirmacions que s’hi fan i que pertanyen perfectament al meu dia dia.

Vull aprofitar aquest àudio per compartir-te també el que vaig reflexionar un cop vist… A través del que llegiràs vull mostrar-te com podem estar igualment perduts sent uns autèntics Sants tot vivint una vida virtuosa i a la vegada, si no se n’és conscient des d’aquesta presència, estarem també dins una ment que imagina més enllà de l’únic present que pot existir per tots, b, on hi ha la vertadera Llum, que és Consciència; la Veritat, i la Vida.

I a l’àudio trobaràs també moltes explicacions que et seran eines per encaminar-te, si així ho tries, a aquest viure més enllà de la ment, és a dir, que la ment no estigui fent de filtre amb tot i cada una de les coses que l’inconscient projecte damunt la pantalla del casco/ment que tothom té, davant el que la persona li toca viure.

És a dir, entre el paisatge que podries estar contemplant, hi ha un bel que és plenament visible quan saps on mirar, i és aquest bel precisament el que et fa de filtre. Per tant, el que estàs veient porta com si fos una “capa” d’informació que li estàs afegint tu al que estàs veient, projectes sense encara poder-hi fer res, el que tu ets, referent a allò que fa que distorsioni la vivència en tu d’aquell present. En una frase més simple i profunda a la vegada, el passat condiciona el meu present que sembra llavors que seran el meu futur, per tant la roda no s’atura, constantment m’estan passant les mateixes coses.

Tu ben asseguro que és 1000 vegades més difícil explicar-ho que fer-ho.

Tot i que…, mira, imaginat la teva mare o pare… el veus mentrestant em llegeixes? Si no, fixa la mirada a un punt davant teu i imaginat un dels dos, o la filla, parella, és igual qui sigui.
Ara adona’t que la teva mirada interna està focalitzada amb la imatge que pots veure dins el teu cap però que si t’hi fixes, és davant teu, com si fos el teló que separa dels actors dels espectadors (bona metàfora del que ens passa a tots!). En contres de ser una tela és la nostra pantalla mental.

Seguim, va mira’t altre cop la persona que t’has imaginat amb més o menys destresa, darrere podràs veure que hi ha el que estaves mirant, sí? M’has seguit?
L’Inconscient no entén de veritat o ficció, per tant, quan jo estic imaginant, estic “re-creant“, projectant i veient a aquesta pantalla mental que puc ja reconèixer davant i per tant tinc l’oportunitat de fer-hi més coses que abans, per exemple no deixar que les emocions que acompanyen sovint les imatges del que imaginem s’activin del tot per estar més serena i serè davant la situació que estigui vivint.

Més que el que diu, des de quin lloc ho diu és el que hauria d’interessar. La intenció que hi ha darrere només la sap qui ha fet aquest vídeo amb una música èpica de fons. I la intenció sempre és la part més important perquè qualsevol missatge tingui la força que necessita per donar els fruits que predica.

Massa sovint es parla de la llum en contraposició a la foscor. I no poden anar separades des d’aquesta mirada conscient no-dual que és el vertader Amor que no separa. Omplir de consciència aquesta part inconscient que ens determina la nostra vivència, això és per mi il·luminar aquesta “foscor”, el que molts dibuixen i pinten i anomenen “infern“, simplement les parts d’aquest inconscient que encara neguem, sense saber-ho.

La meva intenció seria la que et comento. Ja no veig separació entre llum i foscor, només una falta de Consciència que ens fa fer uns actes o uns altres. Com més desamor hi ha hagut a la infància, més desamor sembraré a l’adultesa, dins i fora.

Gràcies a aquest vídeo que vaig rebre que em va venir de parlar sobre la intenció, la llum i la foscor, el blanc i el negre, és a dir, una cosa contraposada a una altra que sovint en els missatges com el vídeo ens trobem. I com no, a la vida mateixa, entre uns i altres a tot i arreu! Desitjo que les eines que hi trobaràs t’acompanyaran a poder mirar-t’ho d’una altre manera que en podràs treure molts profits.

L’Amor que cada vegada visc més en mi, no té res a veure en anar contra res ni ningú, i també sabem de sobres que aquest amor incondicional, sense condicions, està basat més en els límits i el respecte que en res més. Però acceptant que en el fons només és una falta d’amor quan hi ha algú que va en contra alguna altra cosa, encara que sigui, llum o foscor.

Però entendre no vol pas dir justificar.

Per tant, quan sóc un Guerrer de Llum anant en contra els que crec que estan a la foscor, no sóc res més que un ego de guant blanc que viu dins un “caparrot” creient-se que té la veritat d’alguna cosa. I normalment, aquestes persones tenen dins un gran patiment i falta d’amor que ho “maquillen” potenciant uns discursos fantasiosos basats en la creença que el canvi vindrà de fora, per exemple.

Aquest nou món des de la mirada de la Psicologia Conscient seria un món on les persones s’han pogut mirar la part que més por fa de mirar, dins un mateix/a, la pròpia foscor i ombra, aquest infern que parlàvem.

Només acceptant allò que rebutgem dins i després ens trobem a fora, podrem realment connectar amb aquest “Jo superior” com diuen, és a dir, un ésser humà lliure vivint la vida ben “despert“, és a dir, Conscient i Present.

Per internet llegia encertadament:
La religió és per aquelles persones que tenen por de l’infern.
L’espiritualitat (“Conscient”, hi afegeixo), és per aquelles persones que vénen precisament de l’infern.

I l’infern, confirmat per la majoria de persones que pateixen i que acompanyo, no és res més que aquest patiment, mental, emocional o físic, o desgana.
Acceptar el dolor i no caure en la desesperació fa que vagi aflorant en un mateix/a el que sempre ha estat allà des de la concepció, l’Amor, el “Paradís“, viure des de la llibertat, el goig i la pau, la Vida.
No cal estar a un pas de l’últim sospir com comenten els moribunds per adonar-nos que el Cel és aquí a la terra quan aprenem a ser nosaltres mateixos sense pors ni desitjos ens compliquin l’existència.

Aquí tens l’àudio, i els altres d’aquí poc. Bona escolta després de la lectura… I bons dies d’estiu…

Seguim, Sent!! Allò que ja Som! Il·luminar és viure conscientment i tant present com es pugui allò que els nostres cinc sentits poden experimentar més enllà del filtre de la ment.

Guerrers de llum.

Aquí et deixo la segona part del Vídeo que vaig trobar després de gravar l’àudio i em va donar més claus del sentit que hi havia darrere, conscient. Així no l’hauràs de cercar.
Seguim…

03. agost 2019 per Oriol Tarrago Costa
Categories: General | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.