Si no tenim sentit aquesta vida, quina Vida estem vivint?

Vinga que torna un àudio que vaig gravar el diumenge passat.
Com tots els altres, tal qual ha sorgit te’l passo practicant jo mateix l’autenticitat, mostrant-me tal com sóc, parlant-he espontàniament després que una idea passés pel cap. Diàlegs amb tu a través d’aquest mitjà… també porta a Roma!

Aquesta vegada t’explico una mica més que vol dir Psicologia Conscient.
Per part és un mètode, com si d’ un mapa a recórrer es tractés. Per l’altre, és una mirada, una forma de viure i veure les coses, és la que realment dona sentit i força, poder viure la vida de forma conscient tot estant present tan bé com es pot a cada moment! És una pràctica, un entrenament que no és gens feixuc quan deixes de lluitar en contra tot el que has de viure perquè és el que toca. Tothom pot, si vol.

Fa quasi trenta anys que recordo conscientment que alguna cosa va canviar literalment dins meu tot i que des de sempre m’ha atret la consciència, primer va ser religió, després espiritualitat, new age… un viatje la majoria de vegades mirant i anant cap enfora… després va arribar un treball intern a través de la psicologia, moltes tècniques i terapeutes, era la meva obsessió en el fons… i mentrestant va aparèixer les Plantes Mestres de l’Amazònia i d’aquí. I finalment la Consciència de saber que tot és casa, cordons quantes voltes.

Un viatge amb moltes parades i entrebancs, però farcida fins dalt d’aprenentatges. Com acompanyo i et comparteixo és fruit de tots i cada un d’aquests Mestres que m’he anat trobant durant tot aquest caminar i que mai faltin!!! Mestres reconeguts, mestres de bones i males arts, mestres que mai sabran que són mestres, mestres a través de llibres, la natura, …

I sí, dedico especialment a la millor Mestre acompanyada pel millor Mestre, la meva mare i el meu pare! Diumenge passat la mare va fer 80 anys! tela marinera! Que mai faltin les seves mirades! La de tots dos.

Una de les coses que més m’he adonat durant tots aquests anys, és que un cop havia tingut l’experiència viscuda apareixia un llibre o persona que m’explicava i confirmava les vivències i el coneixement viscut. És el que moltes vegades m’ha ajudat a no creurem realment raru raru de pensar i viure aquestes coses!!, jaja

Que el que escoltaràs t’acosti una mica més cap a tu i et permeti veure’t sense voler afegir ni treure res de tu mateix i mateixa. Que et mostri el món una mica més tal com és, entenent simplement que les pors no són res més que avisos que hi ha alguna cosa del passat que cal atendre i que les fantasies junt amb el desig, ens encadenen intentant omplir la motxilla que hauria d’estar plena de Pau, Goig i Llibertat, d’Amor!!

Tu Ets això! Tu ets Amor quan no et mires el món des del filtre de la ment, que el traspasses quan t’adones que hi és i on cal mirar per identificar-la!

No t’identifiquis amb els pensaments, quan ho fas, entrés en una “realitat paral·lela” que crea la teva ment afegint-ho a l’únic que és real, el present! Una capa de ment damunt el present.

Vinga que l’aixeta segueix rajant i dins l’àudio seguim des aquí!!

Sent com ets, lliure i sabent que faràs el que et peti i et vingui de gust, deixa’m també compartir-te una manera ben simple perquè gaudeixis d’una forma diferent l’escolta de l’àudio.
Agafa un seient ben còmode i si tens uns auriculars, millor! I amb els ulls tancats millor!, nada mal, oi? jajaja deixa’t portar per les paraules i el present en què van ser gravades… és ara.

Bona escolta, bon caminar cap a tu!! Per un món lliure de filtres, ocupant cadascú el lloc precís i intransferible dins aquesta Tribu de persones Conscients, Éssers, Humans i Humanes, que viuen respectuosament amb si mateixos i mateixes, i amb tot el que les envolta.

Seguim!! Abraçada d’un, dos, tres!

10. maig 2019 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, General, Misticisme, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient, Reflexions, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.