Quan és sí… així, perquè ens respectem, i no ens mirem malament. “L’eina del 50%”

Dins aquest àudio, et deixo una altra eina que per mi és bàsica, “l’eina del 50%”. Aquesta eina la pots aplicar a totes les coses que t’ocorrin cada dia. I com símbol de moltes coses, amb ella et presento un dels principals personatges de l’obra de teatre que vivim cada dia, el de víctima. Fàcilment el podem viure i/o veure, en nosaltres i els altres. Aquest personatge l’acompanya sempre una cançó que és la banda sonora de l’obra, la queixa, per dins, al cap, o per fora, el que cadascú es diu o es troba. (…)

01. febrer 2019 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Àudios i vídeos, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, General, Igualtat, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient | Tags: , , , , | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.