Un bon vídeo d’una psiquiatre pel capde…

Voleu una altra mirada i ben sàvia de com poder arribar a sentir la felicitat des de dins, sense necessitar-ho de fora?

Una persona molt autèntica, la Marian a través del sentit comú i l’expertesa, ens acompanya a veure des de la psiquiatria el que hi ha darrere la malaltia des de la mirada més biològica.

M’alegra i em dóna força saber que cada vegada hi ha més persones dins aquest camp amb els ulls ben oberts, i no cap a fora, sinó cap a dins, des d’aquesta consciència que acompanya la presència.

Que bonic serà quan tots ens puguem anar deixant ser tal com vulguem, sense que pors ens paralitzin o fantasies se’ns enduguin.
Arribarà el dia que viurem sense haver de pensar el que volem fer sinó que ja ho estarem fent. Des d’aquí podrem veure les persones brillar en tot allò que faran igual que la bellesa dels camps en el florir.

I, que bonic que serà quan metges, doctors, psiquiatres, psicòlegs, medicines alternatives, medicines ancestrals, plantes medicinals, plantes mestres, i molts més, puguin asseure’s a taula i aprofitar cadascú el millor de cada mirada sense que ningú refusi o jutgi la de l’altre.
Perquè cadascú ocupa un nivell diferent de la mateixa realitat i és, quan les ajuntem totes, que hi ha la imatge real i no es esbiaixada.

Sent molt més simple del que pensem i creiem, quan finalment puguem fer això, estarem molt més a prop o de ple en l’estat on ja no té cabuda la malaltia.

Molt bon cap de setmana i que sigui com el millor dels regals quan vegis aquest vídeo!

Seguim que fa baixada!! Abraçada! ???


Marian Rojas Estapé -Ser feliz: cómo gestionar las emociones-

Per si no et funciona l’enllaç: https://youtu.be/5qD7pbw-_2U

18. gener 2019 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.