Un camí cap a la pau interior… guia pràctica.

Avui anirem per feina. Però amb les tres coses que et diré, resumeixen qualsevol reflexió o escrit que hagi redactat fins avui. Demà, qui ho sap? Només el Doble (algun dia d’aquests te’n parlaré).

Són tres eines juntes. Cadascuna sense l’altra no serveix, perd l’eficàcia, com la flor que necessita la terra, però també l’aigua. Són tan senzilles que els millors mestres en són els infants i ho porten incorporat des del néixer. I a vegades tan difícils de practicar que la immensa majoria dels grans no ho aconsegueixen. Si practiques durant 21 dies crearàs un hàbit. Després has d’estar atenta a no tornar als vells comportaments, t’adonaràs que hauràs donat un tomb a la teva vida que ni t’ho penses. Segurament ho podràs copsar fàcilment en arribar als quaranta dies.

Ara bé, recorda el més important, has de ser impecable, i impecable és que cal fer-ho amb tot, absolutament amb tot!! i, també recorda, darrera la impecabilitat?? la flexibilitat!! (llegeix aquest post si vols més info). Només recorda que el que cal, no és que ho facis a la perfecció, compta molt més encara la intenció plena de voler-ho fer, ni que et costi un any o deu!! T’ho ben asseguro que si perseveres acabaràs arribant-hi. La flexibilitat és també l’amor cap a tu mateixa quan t’adones que un altra vegada has tornat a repetir comportaments del passat… Ho fas sempre com millor saps!!

Vinga som-hi, estàs preparada? És molt senzill de bones a primeres, però ja m’ho diràs….

Primer:

Quoerència (de l’Enric Corbera): Hi ha d’haver un equilibri entre el que pensis, sentis, diguis i realitzis. Fàcil? Prova-ho!

Segon:

“Llei del Tres” (de collita pròpia): Mai deixis que et demanin o diguin més de dos cops les coses. Com també que tu mai hagis de dir o demanar-les més de dues vegades. Quan arriba la tercera, perds la llibertat.

Tercer:

El respecte (de tota la humanitat): Primer i per sobre de tot, a tu mateixa i a totes les dimensions que hi ha en tu, física, emocional, mental, espiritual… I després de forma fàcil i lògica, respectaràs als altres.

Engloba més coses del que sembla, i de totes elles juntes en neix una flor, la més meravellosa, la Pau interior, de saber-te lliure davant qualsevol cadena, emocional, mental i física. Aquesta dimensió física arriba sempre quan les altres estan en equilibri. La satisfacció d’estar Viva.

Ah? Me’n deixava una quarta:

Xocolata (de part de la meva parella quan li vaig explicar)

12. març 2014 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Eines per tu, descobreix-te!, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia, Reflexions, Vida | 7 comentaris

(7) comentaris

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.