S’obre el teló… la por…

Toc toc hi ha algú??

Els que mireu més sovint la televisió o qualsevol mitjà, quina és l’emoció predominant que sentiu veient principalment les noticies?….. POR, angoixa?? quasi segur…

Sabeu quin és l’arma més poderosa pel control de masses, és a dir, que uns pocs puguin decidir per la majoria i aquesta, sense adonar-se’n encara els hi doni les gràcies. Aquesta és una de les claus de la manipulació, sigui a petita o gran escala, la por.

Estem constantment bombardejats per missatges que fan recrear dins nostre aquests sentiments d’ambivalència, de pèrdua, d’angoixa pel que pugui venir. La societat del benestar en que estàvem tots tant i tant enganxats, i encara ho estem, s’està desmuntant dia rere dia. La por paralitza, i això és el que més bé va pels que s’encarreguen del poder. Mentrestant uns pocs puguin viure gràcies als altres. Tot i que ho comparteixo, no faig proselitisme de la corrent que aposta que l’únic que està passant és que hi ha un poder fàctic més enllà dels governs que volen senzillament acabar amb la majoria i quedi solament un elit. Ressonen les atrocitats comeses no fa pas masses anys per uns que seguien a un bigoti. Sí, l’ésser humà és capaç de tot… i més… no cal entrar-hi.

Crec en aquells que ho estan dient, però també veig i visc que tot és fantasia, inclosos els que suposadament governen i maquinen, com aquells que veuen i/o creuen en el que passa i hi lluiten en contra. UNS I ALTRES, PERÒ, LLUITEN!! és a dir, fan més gran la pel·lícula, fer més real i perdurable cadascuna de les opcions. Sí, una pot compensar l’altre, però també té de dir que mentrestant pensis que et poden manipular, t’estaran manipulant. Estàs dins la ment, esclau.

El que més por els fa aquells que manipulen i estan abduïts pel poder, i aquesta si que és vertadera, és que tots obrim els ulls, despertem!! Despertar en el sentit com ja molts cops n’he parlat, adonar-se. Viure en tots els sentits. Som molt més que la ment, el cos i les emocions. Si dins teu hi ha alguna por, és una cadena on estàs lligat.

Degut a que ens hem anat creient aquest paradigma del materialisme on la felicitat sempre serà i ha sigut la pastanaga davant del nas, mai abastable del tot. Hem anat perseguint il·lusions, fantasies, produïdes per aquest sistema consumista. NECESSITES de tot perquè no ets res, oi?? et sents tant buit a dins que imperiosament corres a omplir-ho amb qualsevol cosa:  tv, esport, beguda, llibres, alcohol, drogues dures i toves… cotxe, casa, vestits acabats de sortir de fàbrica, tecnologia punta, darrer smartphone… “y tiro por que me toca…”

Aquesta ha sigut la vertadera manipulació, ajudar més o menys conscientment, deixo un vot de confiança a la raça humana, a que ens anem allunyant del que realment Som i del Camí Real. Saps, no hi ha ningú que jo conegui que m’hagi dit alguna vegada que no vol estar bé ni sentir felicitat, o buscar-la!! ningú, ningú tria estar infeliç o buscar la infelicitat conscientment!! ningú!! però com ramats de xais, hem deixat la responsabilitat a altres perquè ens mostrin el que ells creuen.

Ja no escoltem la intuïció que sempre hi ha sigut i ens guia de manera silenciosa de dins cap a fora. Escoltem més els crits que venen de l’exterior. Hem deixat de perseguir el que vertaderament ens feia il·lusió i ens hagués agradat ser i fer. Alguns per acontentar aquells que encara estan esperant que l’estimin, altres només perquè és això el que fan tots…

Hei!!! toc toc hi ha algú!!! Sí creu-t’ho!!! més enllà de la ment, el cos i les emocions hi ha el Qui Observa!! el que et parla a cau d’orella i mai es cansa de fer-ho a través d’aquesta veueta interior, aquesta intuïció, l’Ésser, l’Infant, l’Ànima, l’Esperit, Déu mateix, Jo superior… allunya’t de noms que et separin i posa-li el que més et ressoni. Ets Tu, i només Tu, no hi ha ningú igual, Ésser meravellós i únic, irrepetible, igual a tots.

Si sents un buit dins o t’adones que allò que creies que l’omplia ara s’ha desmuntat o s’està desmuntant, no pateixis, cerca dins teu i apaga la televisió. Escolta el discurs de la ment i adona’t del que et diu, en que està enganxada i és recrea. Adona’t, entén, accepta tot allò que encara no has pogut. Si sol no saps com fer-ho cerca qui pugui acompanyar-te un temps a que descobreixis per tu mateix aquesta llibertat intrínseca i individual.

T’ho ben asseguro, si ho sents de veritat i t’hi poses de cor, potser tardaràs, però arribarà un dia, més a prop del que et penses, que estaràs lliure de qualsevol manipulació possible, sigui de quin color que sigui. Estaràs separat de la ment i de tota la fantasia i pel·lícules que crea, estaràs des del Silenci, Vivint des de la llibertat, Sent exemple Viu als que cerquen sense potser encara saber-ho, el mateix. Seràs mirall humil de la Llum, de l’Amor sense condicions, de la Força silenciosa i present. Seràs la Presència, seràs Qui Ets realment, Ara i Sempre. I el més extraordinari, des d’aquí no necessitaràs res de res, perquè ho tindràs tot. Immune a qualsevol manipulació.

14. octubre 2011 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Creixement personal, Espiritualitat, Reflexions, Vida | 2 comentaris

(2) comentaris

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.