COMPARTEIX-TE!

Compartim-nos….

el missatge últim darrera totes les meves intervencions és el compartir-me amb vosaltres sent Qui Sóc i no pretendre res més que poder expressar i mostrar el meu Sentir la Vida. I falteu vosaltres, que perdeu la por a escriure.

Aneu seguint el que vaig publicant i m’alegra que us faci de mirall de tot això que ja Sou realment, que us remogui, que us encoratgi, motivi, en definitiva, cada cop que llegiu feu una parada al monòton discurs diari… i us mireu al mirall, no us n’oblideu! cada centímetre de vosaltres que es mou, és una part que hi ha dins vostre, que cal ser altesa o bé adonar-se i acceptar que Sou Éssers meravellosos, i que és feina de cadascú voler-ho assumir i adquirir!

De veritat, ens han fet creure que depenem de tot, però no hi ha res a la Vida que mai pugui ser pres, la Llibertat individual, la llibertat de Ser, lliure de tota  cadena física, emocional i psicològica, lliure de condicionaments i estereotips i modes.

Despullats de tot allò que no sou i mostrant-vos tal i com sou en realitat, de veritat, meravellosos!! deixeu d’una vegada enrere les pors que us aparten de qualsevol cosa, viviu-vos i vivim-nos!! la Vida és davant nostre i com a part de la Vida cal gaudir-la sense esperar res més que Ser! deslliura’t de tot desig i por i trobaràs tot allò que anheles en el fons de l’Ànima, la Pau, el Goig, l’Amplitud, la Vida…

És per aquest motiu que obriré una pestanya a d’alt “COMPARTEIX-TE” a mode de fòrum, perquè també puguis expressar allò que vius, o algun comentari d’algun escrit publicat… i fer molt més ric aquest espai…

Què et sembla de fer un pas més?? aquí ningú jutja i amb el respecte com abanderat pots expressar el que vulguis… deixa enrere les pors, tens moltes coses a dir!! alguns ja us hi heu aventurat…

Proposaria això si una petita guia:

–          Deixar de banda els “hauries de…”

–          Centrar-nos amb la nostre vivència

–          Parlar des del cor, compartint Qui Som

–          Fer un treball de mirar endins cap a nosaltres

–          Que ens ha ajudat en el nostre camí

–          Fugir de cap recepta que abans no hàgim realitzat

–          … i el que bonament sentiu que ajuda al diàleg constructiu entre tots…

Va som-hi, creem plegats un espai on el Caminar plegats sigui el camí, gaudint-lo!!

Per participar-hi, ves deixant els comentaris a aquesta secció, així s’anirà creant un arbre amb tots i es podrà anar seguint… igualment si vols fer algun comentari en alguna entrada, pots fer-ho com fins ara!

Feliç que hi siguis…

Oriol Tarragó i Costa

03. juny 2010 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Uncategorized | 3 comentaris

(3) comentaris

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.