Judicis i microjudicis, cap condueix al cor, a l’Amor.

microjudicis i judicis que no ens deixen veure ni viure la bellesa en les coses

Aquí et deixo aquest podcast de vivències personals que visc participant en diversos grups on fàcilment apareixen els judicis i els micorjudicis molt més encoberts. Et comparteixo la meva mirada des d’aquesta psicologia conscient que cerca dins el que ens activa a fora.

L’objectiu és fer-te de mirall i res més, no et creguis pas res del que et dic i sobretot qui t’ho diu. Simplement, deixa que les paraules se t’enduguin a un viatge sonor on si tanques els ulls i estàs en calma, viatjaràs a través d’imatges que et duran les paraules

Una mirada que t’ajudarà a anar-te veient també i sobretot poder veure espais en tu que si els gestiones de forma diferent, t’aportaran molt més benefici!!

Una de les parts més importants que ens aparta de ser i viure autènticament tal com som, són els judicis i els microjudicis, emmascarats a través de somriures “innocents“. Els fem i ens els deixem fer. Cap dels dos ens condueixen al cor, i menys a l’Amor.

Feliç si t’aporten allò que necessites per ser més tu cada dia, més autèntic i autèntica! És molt divertit el viatge…

Abraçada i seguim, oi?

Oriol

19. desembre 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: Àudios i vídeos, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, Podcast, Psicologia Conscient, Reflexions, Vida | Tags: , , , , , | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.