EINES PEL CONFINAMENT. La mort en mi, l’Amor en mi. “Tornar a Casa” (4)

La mort i l’Amor.

Com anem? 

Diuen deu dies més de confinament, i ara, a més, hi sumarem els que treballaven fins ara i no estan dins l’operatiu d’emergències o de suport que no podran parar.

Per tant, el confinament per alguns començarà a ser una mica més difícil de gestionar, o no. Podem mirar-ho de moltes maneres, avui et parlaré d’una part que afecta ara, segur, les altres.

Amb aquest vídeo parlarem d’un altre aspecte molt important que influeix i carrega encara més la motxilla de les coses que ens toquen atendre personalment i familiarment: La por, la mort, guerra, enemic invisible… Que no parem de sentir i veure a la tv… o radio.

Por sobretot, i mort també. El vídeo s’endinsa des de la mort, passant per la por, i acabant a l’Amor! Fixa’t quin viatge… Acaba bé, per aquells que no es resisteixen, ara i el dia que tocarà, també traspassar. Serà demà, avui, només la vida ho sap, oi?

Seguim amb el confinament traient de nosaltres el millor que ens permetem i després els del costat!! 

I seguim, seeeeeguim practicant amb calma, que el viatge no acaba per la majoria, encara, aquí!! 

No cal por, només confia, amb sentit les pitjors presons i malalties poden transformar-se en les millors savieses.

Abraçada!! I bon diumenge!!

Oriol

La mort i l’Amor.

29. març 2020 per Oriol Tarrago Costa
Categories: "Tornar a Casa". Més enllà del confinament., Àudios i vídeos, Creixement personal, Eines per tu, descobreix-te!, General, Igualtat, Nou paradigma de la salut, Positiu, Psicologia Conscient, Reflexions, Vida | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.