La Llei del 3, límits.

L’Amor està format del blanc i el negre.

Avui et deixo un àudio que he gravat per tu assegut a un banc contemplant la nit banyada d’aquesta preciosa lluna.

M’ha vingut al cap parlar dels límits a través d’aquesta eina que és la Llei del 3. T’ajudarà de forma simple a veure els límits des d’una altre mirada que fins ara potser no l’havies rumiat i que de ben segur et facilitarà a que les coses del teu dia-dia vagin cada vegada més fluïdes fent servir, si així ho sents, aquesta simple eina i altres que t’aniré compartint.

Que sigui el millor per tu si ho ha de ser. I que siguis el millor per tu primer! Abraçada!! ???

20. Gener 2019 per Oriol Tarrago Costa
2 comentaris

(2) comentaris

 1. Bona nit Oriol! Em fascina la manera que tens de veure i de viure la vida. M agradaria ser tant lucida i tant forta com tu.
  Jo no se posar limits! I n haria d aprendre el mes aviat possible perque tinc un fill de 13 anys que cada dia m esta faltant al respecte.
  Especialment aquest vespre ho.veig tot molt negre. Ens hem esbarallat per l hora d anar a dormir…

  • Bon matí Fina, agraït per les teves paraules…

   Si aquest m’agradaria, es transforma en m’hi poso, la lucidesa, la fortalesa i la fascinació en el Viure conscient des del present, s’anirà obrint dins teu de mica en mica, perquè ja hi és! Solament que hi ha encara capes de ment i emocions que et separen de viure-ho, res més.

   El que vius amb el fill segur que és el que també vius amb altres espais de la teva vida. Adonar-se’n i acceptar-ho humilment n’és el primer pas. El segon és posar-se a entendre què és el que fa que jo no sàpiga posar límits, i això és un aprenentatge que encara no he sabut fer perquè darrere d’això, s’hi amaga en la majoria de casos, una desvalorització.
   L’origen d’aquesta, encara que hagis passat el que hagis passat, és a la infància i el què i el com vas viure-la. Aquí vas aprendre inconscientment a mirar la vida des d’unes ulleres. El que vius avui i has viscut fins ara, n’ha sigut el resultat.
   Vols canviar-ho? Doncs comença ara, dient-he internament que ja no vols ocupar segons quins llocs que fins ara ocupaves, i anar aprenent de cada moment que el dia-dia et porti davant.

   La “Llei del tres”, et serveix per dir les coses una vegada i una segona, no més, si ve la tercera, l’altre ha de saber que hi ha unes conseqüències que ell/a mateix tria quan no assumeix la responsabilitat que toca.

   Apa, que et serveixi a tu i a totes i tots que els arribi. Seguim! Abraçada!

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada